Σε ποιο event ομορφιάς πετύχαμε τις διάσημες;

Εδώ στο TLIFE συχνά λαμβάνουμε ερωτήσεις όπως τι χρώμα είναι τα μαλλιά μιας διάσημης ή πώς μπορούμε να αντιγράψουμε το χτένισμα μιας άλλης. Με απλά λόγια το συμπέρασμα είναι το εξής: ο συνδυασμός διάσημες+ μαλλιά είναι κάτι που σας αφορά άμεσα. Γι’ αυτό και δεν μπορούσαμε παρά να σε ενημερώσουμε για την νέα αγάπη πολλών διάσημων Ελληνίδων όπως της Ελένης Φουρέιρα, της Μαρίας Ηλιάκη και της Σάσας Σταμάτη. Και έχουμε όλα τα info από τον αγαπημένο Παντελή Τουτουντζή!

Ο Παντελής ανέλαβε το hair styling πολλών διασήμων και φίλων του σε ένα beauty event που οργανώθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στα Hondos Center από την Toni & Guy. Η Toni & Guy είναι ένα αγαπημένο brand περιποίησης μαλλιών που (επιτέλους!) έφτασε στην Ελλάδα κι εδώ θα βρεις περισσότερα info

Κι επειδή ο ειδικός έχει πάντα το know how το επόμενο αντανακλαστικό βήμα ήταν να κάνω ένα τηλεφώνημα στον Παντελή ο οποίος μου είπε τα εξής (σου έχω και προϊόντα που λάτρεψαν οι διάσημες): “Ήταν ένα event ομορφιάς με τις αγαπημένες μου διάσημες στο οποίο κάναμε hair styling και δοκιμάσαμε τα προϊόντα της Toni & Guy. Λάτρεψαν την σειρά PREP που είναι ιδανική για την προστασία και την προετοιμασία των μαλλιών πριν το styling ενώ από τα προϊόντα styling αγάπησαν το Sea Salt Texturising Spray, ένα μοναδικό spray με αλατόνερο για φυσικά σπασίματα στα μαλλιά, το Serum Drops που εξασφαλίζει στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση αλλά και το Sculpting Powder, μια ελαφριά πούδρα για όγκο στην ρίζα”.

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει ήδη κάποιο από τα προϊόντα της Toni & Guy; Ποιο ήταν το αγαπημένο σου; Έλα να συζητήσουμε για μαλλιά!

Read More

And More