Victoria Beckham: Τα τρία μικρά beauty μυστικά που την κάνουν να δείχνει υπέροχη στα 47 της

Η Victoria Beckham είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πολύ αγαπημένα μου beauty icons. Φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της, λατρεύει τις γήινες και nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ και έφερε και πάλι στο προσκήνιο το μολύβι χειλιών προκειμένου να τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο πλούσια με τον πιο φυσικό τρόπο ever. Δημιούργησε τη δική της beauty σειρά που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ ενώ πολύ συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτει τα μικρά και μεγάλα της μυστικά ομορφιάς κι όλα όσα την κάνουν να δείχνει υπέροχη στα 47 της χρόνια. 

Μυστικό Νο1: Έχει εμμονή με τη σωστή και πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας. Όπου κι αν βρίσκεται έχει μαζί της το σπρέι ενυδάτωση ώστε να χαρίζει δροσιά αλλά και μια απαλή λάμψη στο δέρμα της. Παράλληλα απλώνει πάντα ορό και μια πλούσια κρέμα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. 

@victoriabeckham

Μυστικό Νο2: Είναι big fan της μάσκας ματιών. Τόσο πριν από τις επίσημες εμφανίσεις όσο και κάθε φορά που κάνουν την εμφάνιση τους μαύροι κύκλοι και σακούλες απλώνει την αγαπημένη της 111Skin Celestial Black Diamond Eye Mask που χαρίζει στην περιοχή την απαραίτητη υγρασία και απομακρύνει όλες τις ατέλειες.  

@victoriabeckham

Μυστικό Νο3: Θρέφει το δέρμα της εκ των έσω που σημαίνει πως εκτός από τα κλασικά προϊόντα περιποίησης πίνει καθημερινά και συμπληρώματα διατροφής με omega-3 fish oil που είναι “ότι καλύτερο για το δέρμα” όπως η ίδια δηλώνει.  

@victoriabeckham

Ακολούθησε τις συμβουλές της χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Read More

And More