Αυτά τα body lotion δεν σέβονται μόνο την επιδερμίδα σου αλλά και το περιβάλλον

Αυτή η εποχή με βρίσκει πάντα αντιμέτωπη με τις ατασθαλίες του χειμώνα και παρά το γεγονός ότι είμαι skincare addict όταν φοράω τα πρώτα κοντά μήκη ή εκείνα τα φορέματα με ανοίγματα, ανακαλύπτω από κάτω μια αφυδατωμένη και παραμελημένη επιδερμίδα (τουλάχιστον είμαι ειλικρινής!) και τότε ξεκινάει η αναζήτηση του τέλειου body lotion. 

Φέτος η αναζήτηση αυτή κατέληξε σε μια σειρά που α) θα γίνει η αγαπημένη μου και β) δεν κάνει καλό μόνο στην επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον! Πρόκειται για τη σειρά NIVEA Body Naturally Good που μέσα σε ένα μπουκάλι εσωκλείει όλη την έννοια του clean beauty. Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, αναζητάμε προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον, προϊόντα που περιορίζουν τη χρήση πλαστικού στο packaging και με όσο το δυνατό περισσότερο φυσική σύνθεση γίνεται. Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, θα τα βρεις στα ολοκαίνουργια body lotion της NIVEA που έρχονται σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές- μυρωδιές (Hemp, αλόη, βρώμη και αβοκάντο) και παρακάτω ακολουθούν οι συστάσεις!

Πώς τα νέα NIVEA Body Naturally Good φροντίζουν την επιδερμίδα μας!

Τι ζητάμε από ένα προϊόν σώματος; Να ενυδατώνει χωρίς να κολλάει, να απορροφάται εύκολα, να έχει ωραία μυρωδιά και να αποτελείται από φυσικά συστατικά ώστε να νιώθουμε ασφάλεια, να νιώθουμε ότι αυτό το προϊόν πράγματι κάνει καλό στην επιδερμίδα μας και είναι ασφαλές. Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στη νέα σειρά body lotion της NIVEA η οποία αποτελείται κατά 98% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Όσο γι’ αυτό το ελάχιστο 2%, πρόκειται για συστατικά που διασφαλίζουν ότι αυτή η σειρά είναι ασφαλής, σίγουρη και συνεχίζει να έχει την ποιότητα που πλέον είναι αναμενόμενη από τη NIVEA. 

Όπως σου ανέφερα, η σειρά αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά προϊόντα: επανορθωτική αλόη, πλούσιο έλαιο κάνναβης, βρώμη και αβοκάντο, βιολογικά συστατικά που συλλέγονται από όλο τον κόσμο. Ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το αγαπημένο μου (στο μπάνιο μου θα τα βρεις όλα), ωστόσο αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η σύνθεσή του απορροφάται τόσο γρήγορα ώστε μπορείς να ντυθείς αμέσως! Κάποιες φορές, μάλιστα, όταν βιάζομαι πραγματικά, απλώνω το προϊόν και αφού έχω ντυθεί. 

 

Πώς τα νέα NIVEA Body Naturally Good φροντίζουν το περιβάλλον!

Η NIVEA φροντίζει εμπράκτως για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Πώς; Οι νέες συσκευασίες της εξίσου νέας σειράς έχουν 50% λιγότερο πλαστικό. Κι επειδή αγαπώ τις παρομοιώσεις, αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση πλαστικού όσο 31 ελέφαντες κάθε χρόνο, αφού κυριολεκτικά εξοικονομούνται 112 τόνοι πλαστικού σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις τρέχουσες εκτιμήσεις. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: για να μην πηγαίνει καθόλου προϊόν χαμένο, μπορείς να συμπιέζεις το μπουκάλι ακριβώς όπως κάνεις με το σωληνάριο της οδοντόκρεμάς σου! 

Κι ένα τελευταίο tip που αγαπώ: η επιδερμίδα μου αφυδατώνεται πολύ εύκολα και σίγουρα μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα. Για τον λόγο αυτό φροντίζω να έχω πάντα ένα μπουκάλι από το αγαπημένο μου NIVEA μαζί! Εξάλλου, με αυτή τη συσκευασία που έχει 50% λιγότερο πλαστικό, η συσκευασία είναι πολύ πιο ελαφριά! 

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής 

Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Semiramis του Ομίλου Yes Hotels για τη φιλοξενία 

Read More

And More