Αυτή η πανεύκολη κίνηση θα σου δώσει λαμπερή επιδερμίδα την ίδια στιγμή

To skincare είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για την επιδερμίδα σου. Το δεύτερο καλύτερο είναι το μασάζ γιατί διώχνει τις τοξίνες, διεγείρει την μικροκυκλοφορία κι έτσι αποκτάς εκείνο το πολύ ωραίο αναψοκοκκίνισμα και την υγιή όψη. 

Να, όμως, που το μασάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν πρόκειται για μια τεχνική που μπορείς να μάθεις από τη μια μέρα στην άλλη. Επίσης, αν έχεις σπυράκια στο πρόσωπο το μασάζ είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις γιατί μπορεί να μεταφέρεις τη μόλυνση! Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν; 

Piano fingers! Πρόκειται για αυτά τα ελαφριά χτυπήματα που κάνεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σου (θα δεις τις κινήσεις παρακάτω) και αυτό που γίνεται είναι να ενεργοποιείς την μικροκυκλοφορία, να οξυγονώνονται τα κύτταρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπό σου να γίνεται πιο λαμπερό. Πρόκειται για μια τεχνική που αγαπά πολύ η Georgia Louise, διάσημη facialist της Jennifer Aniston, της Emma Stone, της Anne Hathaway και πολλών, πολλών ακόμη!

“Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις αφού απλώσεις το serum σου για ένα- δύο λεπτά. Έπειτα προχωράς κανονικά στην κρέμα”, λέει η Louise στο instagram μας και κάνουμε εμείς την ίδια στιγμή σε ένα παράλληλο σύμπαν. 

 

Read More

And More