Κρέμες χεριών: 3 προϊόντα με τέλειο άρωμα που πρέπει να υπάρχουν μόνιμα στην τσάντα σου τώρα που κρύωσε ο καιρός

Η θερμοκρασία είναι πλέον χαμηλή. Ο χειμώνας είναι εδώ και οι γιορτές πλησιάζουν. Κι εσύ πρέπει εκτός από τέλεια beauty looks να φροντίζεις πολύ την επιδερμίδα. Και σε αυτό το σημείο θέλω να σου υπενθυμίσω ότι εκτός από το πρόσωπο, εκτεθειμένα στο κρύο είναι και τα χέρια σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα κρατάς ενυδατωμένα και προστατευμένα. 

Η κρέμα χεριών πρέπει να υπάρχει μόνιμα στην τσάντα σου ή το νεσεσέρ των διακοπών. Κι αν είσαι έτοιμη να επιλέξεις το νέο προϊόν σου προτείνω 3 κρέμες που εκτός από την απαραίτητη υγρασία και θρέψη, αφήνουν ένα τέλειο άρωμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση. 

 

Jo Malone English Pear & Freesia Hand Cream:  Ενυδατική κρέμα χεριών με γλυκές, φρουτώδεις νότες από βατόμουρο, δαμάσκηνο, ροζ πιπέρι και ρόδι. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα και μια τέλεια εσάνς. 

Roger & Gallet Rose Hand & Nail Cream: Το φυσικό εκχύλισμα από ρόδο Δαμασκού που περιέχει αφήνει μια υπέροχη αίσθηση. Πρόκειται για μία κρέμα εμπλουτισμένη επίσης με βούτυρο καριτέ και έλαιο γλυκού αμυγδάλου που περιποιούνται και θρέφουν το δέρμα, τα νύχια και την περιοχή γύρω από αυτά.

 

Paw Paw Age Renewal Nourishing Hand Cream, Orange & Mango Fragrance: Απαλή ενυδατική κρέμα χεριών με δροσερό και αναζωογονητικό άρωμα από πορτοκάλι και μάνγκο. 

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More