Τι είναι το double cleansing και γιατί πρέπει να το μάθεις!

Όλες έχουμε βρεθεί να προσπαθούμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και ότι αλλο έχει συγκεντρώσει το δέρμα μας μετα απο μια ολόκληρη ημέρα (αντηλιακές κρέμες, περιβαλλοντικούς ρύπους) και νομίζουμε οτι ξεμπερδεύουμε με ενα απλό gel καθαρισμού! Η διαδικασία καταλήγει να θυμίζει μια πραγματική πάλη με μάσκαρα, δάκρυα και ιδρώτα… και σημάδια στην πετσέτα όταν σκουπιζόμαστε! Οπότε τι κάνουμε; Double cleanse και καθάρισες!

Για να προσφέρεις στο πρόσωπό σου ένα σωστό καθαρισμό υπάρχουν 3 ειδών ρύποι που πρέπει να απομακρύνεις:
1. Το make up
2. Τα υπολείματα αντηλιακής κρέμας
3. Οι περιβαλλοντικοί ρύποι και η λιπαρότητα που έχει εκκρίνει η επιδερμίδα καθόλη την διάρκεια της μέρας

 Όμως, για να απομακρύνεις σωστά θα πρέπει να έχεις και τα σωστά προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα:
1. Το νέο precleanse balm της dermalogica που έχει γίνει το νέο best seller! Αφαιρεί ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ, τους περιβαλλοντικούς ρυπους και τις κρέμες. Με βάση το λάδι το απλώνεις σε στεγνή επιδερμίδα κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ χρησιμοποιώντας το ειδικό σφουγγαράκι που συνοδεύεται με το προϊόν και αφαιρεί τέλεια κάθε είδος βρωμιάς. Το προϊόν ρευστοποιείται, μετατρέπεται σε έλαιο και διαλύει απόλυτα και την πιο αδιάβροχη μάσκαρα. Όλα αυτά, ενώ κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας χωρίς να φράζει τους πόρους. Αμέσως μετά, ξεπλένεις με ζεστό νερό. Τώρα έχεις δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή βάση για να επιτρέψεις στο καθαριστικό να φέρει επαγγελματικά αποτελέσματα καθαρισμού!

 

Dermalogica Precleanse Balm, €41.00, beauty-hall.gr

 

2. Εδώ θα χρειαστείς ένα προϊόν καθαρισμού με βάση το νερό για να απομακρύνεις την λιπαρότητα του δέρματος σου. Προτείνουμε να διαλέξεις απο την ποικιλία cleansers της dermalogica ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου ή εναλλακτικά το Cleansing Face Foam της Juliette Armand με βάση το νερό!

Juliette Armand Elements 03 Foaming Face Cleanser, €13.26, beauty-hall.gr

Double cleanse = Double clean!

 

 

 

 

Read More

And More