Τα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της με πολλά beauty looks για να κλέψεις ιδέες και να περάσεις χαζεύοντας ένα Σουκού! Και ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο… Εδώ μπορείς να χαζέψεις τα beauty looks των MTV VMA που είδαμε στην αρχή της εβδομάδας και παρακάτω ό,τι άλλο μεσολάβησε. Μην ξεχνάς ότι αυτή την περίοδο τρέχει και το Φεστιβάλ Βενετίας!

Sandra Bullock

/

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Sandra Bullock μέχρι που έκανε την επανεμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ακατάστατο σινιόν με αρκετό όγκο στην κορυφή που έδινε ένα hint rock διάθεσης, ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια της με μολύβι σβησμένο περιμετρικά και σκιά ματιών.

Nicole Sherzinger

/

Οι όμορφες γυαλάδες στο πρόσωπό της επισκιάστηκαν από το τέλειο hair της look. Πολύ sexy και ατημέλητοι κυματισμοί στο πλάι που έγιναν με ψαλίδι το οποίο χτενίστηκε από πάνω με βούρτσα.

Selena Gomez

/

Η Selena Gomez έπαιξε με τα metallics στα μάτια σε γκρι- μπλε τόνο και έπιασε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά επιμελώς ατημέλητη, όπως μας έχει συνηθίσει.

Olivia Palermo

/

Χωρίστρα στη μέση με χαμηλή sleek κοτσίδα ήταν το hair look που επέλεξε η Olivia Palermo το οποίο συνδύασε με smoky eyes πολύ όμορφα σβησμένο μέχρι το κόκαλο του ματιού, ροδαλά μάγουλα και φυσικά χείλη.

Mel B

/

Η Mel B επέλεξε την πολύ βαθιά χωρίστρα με σφιχτές πλεξίδες στο πλάι όπως σου είχαμε δείξει κι εδώ. Όσον αφορά το μακιγιάζ, η έμφαση δόθηκε στις βλεφαρίδες οι οποίες διαχωρίστηκαν απόλυτα σωστά.

Heidi Klum

/

Η Heidi Klum με τις γνωστές λάμψεις στις κόγχες των ματιών και ένα διαφορετικό hair look. Εδώ έχει επιλέξει το half up με πρόχειρο όγκο, ενώ το λαστιχάκι έχει καλυφθεί με τα ίδια τα μαλλιά.

Georgia May Jagger

/

Η Georgia May Jagger ως το απόλυτο it girl έχει επιλέξει ακριβώς το σωστό make up και hair styling. Στα μάτια τοποθέτησε eyeliner με 60’s διάθεση ενώ τα μαλλιά της ήταν φτιαγμένα σε στιλιζαρισμένους κυματισμούς που μας θύμιζαν pin up girls.

Read More

And More