Site icon TLIFE

Τι είναι η ομορφιά; Πιστεύεις ότι είσαι όμορφη; Οι 10 καλύτερες beauty ατάκες στο Pinterest!

Η Κυριακή είναι πάντα μια χαλαρή ημέρα για να σκεφτείς πράγματα που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα, να διασκεδάσεις ή να χαζέψεις απλώς κάτι πίνοντας τον καφέ σου. Αυτό το post ανήκει και στις τρεις κατηγορίες. Και ξεκινώ με ερώτηση παγίδα (που σε βάζει σε σκέψεις!): τι είναι για εσένα η ομορφιά;
1.
Τα υπέροχα μαλλιά
2. Το τέλειο σώμα
3. Το τέλειο πρόσωπο
4. Όλα τα παραπάνω
5. Τίποτα από τα παραπάνω

Και παρόλο που ασχολούμαι με… ομορφιές 24/7 δεν έχω καταλήξει ακόμη… Και κάπως έτσι κατέληξα να ψάχνω στο Pinterest (αγαπημένο μου εργαλείο που ήρθε η στιμή να το ξαναθυμηθούμε) beauty quotes. A.K.A ατάκες που στρέφονται όλες γύρω από την ομορφιά.

PS: Καν’τις Pin στο δικό σου Pinterest (αν δεν έχεις υπάρχει πάντα η εναλλακτική του Facebook) και μην ξεχάσεις να αναφέρεις στο τέλος αυτού του άρθρου ποια είναι η δική σου αγαπημένη beauty ατάκα!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/12877548905588475_acM9qs1V_c.jpg

“Υπάρχει ομορφιά στην απλότητα”. Και είναι ένα quote που πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας! Ένα αγόρι απλώς θα στο επιβεβαιώσει!


“Αυτοπεποίθηση! Φόρεσέ την όπως το make up σου”. Να τι θα μπορούσε να είναι η ομορφιά! Ένα κορίτσι γεμάτο αυτοπεποίθηση που κινείται στον χώρο με αέρα το προσέχουν πολύ περισσότερο από ένα απλώς όμορφο κορίτσι!

“Συγγνώμη, δεσποινίς! Έχεις λίγο πρόσωπο στο μακιγιάζ σου!”. Βλ. quote no 1! Όταν ο άλλος σε πλησιάζει τοοοσο κοντά πρέπει να δει το όμορφο πρόσωπό σου και όχι να σε ρωτήσει την μάρκα του make up που φοράς. Ο make up artist της Chanel, Dominique Papadopoulos μου έδωσε αυτή την συμβουλή μεταξύ πολλών άλλων. Εδώ μπορείς να δεις κάποιες από αυτές!

“Εσύ τα λες γκρι μαλλιά. Εγώ τα λέω ανταύγειες του στρες!”. Ένας ωραίος τρόπος να αποδεχτείς ότι μπορεί να συμβεί παύλα συμβαίνει σε όλες μας!

“Οι αντανακλάσεις σε αυτό τον καθρέφτη μπορεί να διαστρεβλωθούν από κοινωνικά κατασκευασμένες ιδέες για την ομορφιά”. Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτός ο καθρέφτης αναγνωρίζει την ξεχωριστή ομορφιά που έχει η καθεμία μας!

“Να συμπεριφέρεσαι στο μακιγιάζ σου σαν να είναι ένα κόσμημα για το πρόσωπό σου. Παίξε με τα χρώματα, τα σχήματα, την δομή- μπορεί να σε μεταμορφώσει.”. Quote που έχει πει ο Francois Nars, διάσημος make up artist με δική του σειρά μακιγιάζ!

“Τα χαρούμε κορίτσια είναι τα πιο χαριτωμένα”, ατάκα της Audrey Hepburn με την οποία συμφωνώ α-πό-λυ-τα!

“Η ομορφιά είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σου μέσα και έξω”. Οι ατάκες για εσωτερική ομορφιά δεν θα μπορούσε να λείπει από τα beauty quotes!

“H χαρά είναι το καλύτερο μακιγιάζ!”. Έχεις δει κάποιες γυναίκες να λάμπουν και να μην ξέρεις τον λόγο; Μυστικό: η κρέμα δρα καλύτερα με την σωστή διάθεση!


“Τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα πιο όμορφη από το να πιστεύει η ίδια ότι είναι όμορφη!”.

Αλήθεια, εσύ πιστεύεις ότι είσαι όμορφη; Παρακάτω ψηφίζεις! Και θέλω μόνο Ναι! Εξάλλου, από το σημερινό beauty μάθημα, μάθαμε ότι η ομορφιά κρύβεται στο 5 (θυμήσου πώς ξεκίνησε αυτό το άρθρο!). Διαφωνείς;
Πιστεύεις ότι είσαι όμορφη;

© 2024 tlife.gr