Τι είπε η Lorde σε όσους της δίνουν συμβουλές για την ακμή της (θα ταυτιστείς)!

Η ακμή, ή οποιαδήποτε “προβληματική” κατάσταση δέρματος είναι μια κατάσταση δύσκολη για αυτόν/η που την έχει. Αλλά το χιούμορ πάντα βοηθά. Η Lorde, λοιπόν, έχει και τα δύο και αντιμετώπισε αυτό που της συμβαίνει με πολύ σαρκαστική διάθεση. Διευκρίνηση: αυτό που της συμβαίνει (και συμβαίνει σε όλους όσοι έχουν ακμή) δεν είναι τόσο η ίδια η ακμή αλλά οι επισημάνσεις που δέχονται από τους γύρω τους για το τι έχει το πρόσωπό τους, τι να κάνουν κλπ.

Η Lorde, λοιπόν, ανέβασε στο instagram της μερικά stories στα οποία διακομοδούσε την όλη κατάσταση. Στο πρώτο βίντεο έβγαινε μέσα από ένα μπλε και ένα κόκκινο φως που όσοι έχουν ακμή και έχουν δοκιμάσει διάφορες θεραπείες έχουν κάνει μεταξύ άλλων και αυτού του τύπου τα laser. Έπειτα, συνέχισε λέγοντας: “Η ακμή είναι απαίσια! Και ξέρετε τι άλλο είναι απαίσιο; Όταν έχεις ακμή για χρόνια, έχεις πάρει ένα σωρό χάπια, έχεις δοκιμάσει διάφορα και ο κόσμος ακόμη σου λέει: Ξέρεις τι βοήθησε πολύ εμένα; Η ενυδάτωση!”.

Δεν σταματάει, όμως, εδώ. Συνεχίζει μιλώντας για όλες εκείνες τις συμβουλές που ακούν όσοι έχουν ακμή όπως “Κάνε μάσκα με μέλι, γιαούρτι και αβοκάντο”, ή “Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αγοράσεις ένα scrub με βερίκοκο” ή “το λάδι καρύδας είναι το μυστικό! Βάλε λάδι καρύδας!”. Λοιπόν, όπως και η Lorde έτσι και εγώ (και εσύ που μπορεί να έχεις ακμή) έχω ακούσει για όλες αυτές τις μαγικές συνταγές. Και τον πρώτο καιρό τις δοκίμαζα κιόλας. Αλλά ξέρεις κάτι; Η ακμή είναι ακόμη μια κατάσταση επιδερμίδας: όπως είναι η ευαίσθητη επιδερμίδα έτσι είναι και η ακνεϊκή. Και σίγουρα, όπως αναφέρει η Lorde “Το χειρότερο πράγμα είναι όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είσαι καθαρή! “Πλένεις το πρόσωπό σου;” και εσύ είσαι “Φυσικά και πλένω το πρόσωπό μου! Απλώς έχω μια… γενετική κατάρα!”.

Η Lorde κλείνει το βίντεο βεβαιώνοντας όσους την βλέπουν και έχουν την ίδια επιδερμίδα με εκείνη πως θα βρεθεί μια λύση! Δύο πράγματα: Lorde, είμαστε μαζί σου και 2) εδώ μια ειλικρινής εξομολόγηση για την ακμή που σίγουρα θα σε βοηθήσει! Και σε κάθε περίπτωση: don’t let this sh*t stop you!

 

 

Read More

And More