Tik… talk με τον Δημήτρη Γιαννέτο κατευθείαν από την Καλιφόρνια! Μιλήσαμε μαζί του και μας έδωσε tips για μαλλιά και όχι μόνο!

Έχω την πεποίθηση ότι εν μέσω καραντίνας έχουμε ανάγκη την ομορφιά από οποτεδήποτε άλλοτε. Για να ξεφεύγει το μυαλό μας, για να γεμίζουμε όμορφες εικόνες, γιατί τώρα είναι μια καλή αφορμή να ξεκουράσουμε επιδερμίδα, νύχια και μαλλιά και… γιατί όχι, να αναπτύξουμε και κάποια skills στο μακιγιάζ και στο hair styling. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένας λογαριασμός στο instagram που συνδυάζει όλα τα παραπάνω (ή έστω τα περισσότερα!). Είναι αυτός του Δημήτρη Γιαννέτου ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ζει στο εξωτερικό και έχει πλέον χτίσει ένα πελατολόγιο που θα ζήλευαν πολλοί. Μέτρησε: Maria Menounos, Camila Cabello, Britney Spears, Meghan Trainor και πολλές, πολλές ακόμη!

Η καραντίνα έχει διακόψει το… κανονικό πρόγραμμα και τις δουλειές των περισσοτέρων αλλά ο Δημήτρης Γιαννέτος έπρεπε να διοχετεύσει αυτή του την δημιουργικότητα κάπου. Και το πέτυχε 100%. Τον τελευταίο καιρό ανεβάζει βίντεο στο instagram και στο TikTok με χτενίσματα που κάνει πάνω σε μια κούκλα. Τα ίδια χτενίσματα κάνει κατά καιρούς και στις διάσημες που χτενίζει (θα δεις παρακάτω τα τέλεια boxer braids που είχε κάνει πρόσφατα στην Maria Menounos και που μας έδειξε πώς γίνονται πάνω σε αυτή την κούκλα) οπότε επί της ουσίας μαθαίνεις πώς να κάνεις τα χτενίσματα των διασήμων που μπορεί να έχεις δει και στο κόκκινο χαλί. Κάποιες άλλες φορές αφήνει τον δικό του… Wilson (την κούκλα πάνω στην οποία κάνει αυτά τα τέλεια χτενίσματα) και πειραματίζεται πάνω του. Πρόσφατα, μάλιστα, έδειξε μια τεχνική για το πώς να κουρεύεις μόνη σου τις αφέλειες όχι με ψαλίδι αλλά με… ξυραφάκι!

Πώς περνάει στην Καλιφόρνια; Πώς έχει επηρεάσει η πανδημία το επάγγελμά του; Τι tip μας δίνει για τέλεια μαλλιά; Όλα αυτά τα απαντά παρακάτω! Α! Και έχει δώσει κάποιο όνομα στην κούκλα που χτενίζει; Έκπληξη!

Καταρχάς, πώς περνάς εκεί αυτή την περίοδο;

Είμαι στο σπίτι κλεισμένος όπως όλοι μας. Εδώ που βρίσκομαι είναι από τα πρώτα States που έκαναν lock down οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αναγκαστικά, αλλά μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ με κάτι και να δείξω μερικές ιδέες για μαλλιά, κάποια tips and tricks που με κάνουν να νιώθω πιο δημιουργικό!

Πώς σε έχει επηρεάσει επαγγελματικά η πανδημία;

Λίγο πολύ όπως έχουν επηρεάσει όλους μας. Έχουν ακυρωθεί όλα και κανένας δεν κάνει τίποτα. Της Camilla το tour έχει ακυρωθεί, της Meghan Trainor το Voice Uk έχει πάρει παράταση, όλα τα editorials που κάνω έχουν επίσης ακυρωθεί!

Πώς ξεκίνησε η ιδέα με τα χτενίσματα στην κούκλα; Της έχεις δώσει κάποιο όνομα;

Στην καθημερινότητά μου δουλεύω εντατικά οπότε δεν έχω συνηθίσει να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Αυτό τον ελεύθερο χρόνο, λοιπόν, αποφάσισα να τον διοχετεύσω σε κάτι δημιουργικό και να μοιραστώ τις γνώσεις μου με τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο. Όνομα δεν είχα σκεφτεί να δώσω στην κούκλα αλλά θα το κάνω τώρα. Θα την ονομάσω Νατάσα (κάπου στην Καλιφόρνια, λοιπόν, υπάρχει μια κούκλα με το όνομά μου και τέλεια χτενίσματα κάθε μέρα)!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χτένισμα που έχεις κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή;

Το αγαπημένο μου χτένισμα μέχρι σήμερα ήταν αυτό που έκανα όχι πάνω στην… Νατάσα, αλλά σε εμένα! Πολλές γυναίκες με ρωτάνε “πώς να κουρέψω τη φράντζα μου” και θεωρώ πως ένα πολύ εύκολος τρόπος χωρίς να κάνουμε λάθος είναι το ξυραφάκι. Εγώ και στην δουλειά μου χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική γιατί με το ξυραφάκι κάνεις build up το αποτέλεσμα. Δηλαδή, ξεκινάς και «χτίζεις» μέχρι να βγει αυτό που θέλεις. Δεν είναι ότι θα δημιουργήσεις μια ψαλιδιά χωρίς να το θέλεις!

Πόση ώρα χρειάζεσαι για να κάνεις κάθε βίντεο; 

Δεν παίρνει πολύ ώρα το βίντεο. Το θέμα είναι ότι κάνω δύο παράλληλα: κάνω ένα για το TikTok και ένα για το instagram αλλά νομίζω ότι τώρα θα κρατήσω μόνο του TikTok που είναι 20 δευτερόλεπτα. Είναι κάτι που παρατηρώ και από τον εαυτό μου! Δεν θα κάτσω να δω ένα βίντεο των πέντε λεπτών, ακόμη και τα βίντεο που ξεκίνησα να κάνω εγώ και ήταν του ενός λεπτού δεν καθόμουν εύκολα να τα ξαναδώ. Οπότε τα 15 δευτερόλεπτα είναι και πολύ γρήγορα και πολύ εύπεπτα. Εξάλλου, στις μέρες μας εισπράττουμε τόσες πολλές πληροφορίες! Όσο για το πρακτικό του θέματος, το κάθε βίντεο μπορεί να μου πάρει 30-45 λεπτά το γύρισμα- χτένισμα αλλά αυτό που μου παίρνει πολύ ώρα είναι το editing. Όσο έκανα το editing για τα βίντεο του instagram μου έπαιρνε 1.5 ώρα. Στο TikTok γίνεται αυτόματα το editing οπότε είναι πολύ πιο γρήγορο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Have u checked my @tiktok yet?? Follow ➡️ @dimitrishair CURLY HAIR ALERT 🚨🚨🚨 Do u like curly hair? I know many of u have straight hair but you dream of having natural looking curly hair or many of you have natural curly hair but u don’t know what to do when they get frizzy Just Follow these easy steps on this tutorial ! #dimitrishair #dimitrisgiannetos #camilacabello #time #timemagazine #hair #curls #curlyhair #tutorial 1. I sprayed the “sugar lift from @wellahair 2. Defused w @bellamihair 3. I curled the hair by twisting every strand before curling in different directions w 1/2 inc @babylissprousa and 5/8 @hottoolspro curling irons 4. I added a few drops of “oil reflections “ by @wellahair and tousled the hair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις


Ποιο είναι το επόμενο χτένισμα που σκέφτεσαι να μας δείξεις (μας το έδειξε το ίδιο βράδυ);

Θα σας δείξω πώς μπορούμε να αλλάξουμε το look μας με μια ψεύτικη φράντζα. Αυτό το look δεν είναι μόνο για την καραντίνα, αλλά για γενικά. Όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο να λούσουμε τα μαλλιά μας, μπορούμε να κάνουμε ένα top knot και η ψεύτικη φράντζα θα καλύψει τα άλουστα μαλλιά μας. Γενικά, πώς μπορείς να αλλάξεις το στιλ σου με μια ψεύτικη φράντζα. Μπορείς να την κάνεις στο πλάι, μπορείς να την κάνεις αυστηρή στην γραμμή των φρυδιών, μπορείς να κάνεις μια φράντζα τύπου curtain bangs όπως έχει η JLO ή η Camilla, μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, μπορείς να τα πιάσεις ψηλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You don’t have time to wash ur hair? I’ve got your back baby! 1 pull ur hair to a ponytail 2 Add fake bangs 3 cover the roots of the bangs w a root color spray Good luck! #dimitrisgiannetos #dimitrishiannetoshair #hair #tutorial #hairtutorial #dimitrisgiannetos #hairtutorial #dimitrishair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις

Τι συμβουλή θα έδινες στις γυναίκες αυτή την περίοδο για να έχουν όμορφα μαλλιά; 

Θα έλεγα στις γυναίκες όσο είναι στην καραντίνα να προσπαθήσουν να ξεκουράσουν τα μαλλιά τους. Να βάλουν ωραία λάδια, να κάνουν ωραίες θεραπείες, αν φοράνε extensions μόνιμα θα έλεγα να τα βγάλουν και να αφήσουν τα μαλλιά τους να ξεκουραστούν. Γιατί αν βγάλεις μια φωτογραφία στο instagram μπορείς να το κλέψεις κάνοντας για παράδειγμα ένα top knot, ένα ponytail. Είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκουράσουμε τα μαλλιά μας και να κάνουμε θεραπείες. Αγαπημένη μου θεραπεία για τα μαλλιά σπιτική είναι coconut oil με μέλι. Τα τυλίγουμε τα μαλλιά σε μια μεμβράνη και τα αφήνουμε και μια ώρα.

 

Read More

And More