Site icon TLIFE

Μαριλένα: “Έχω μια συμπεριφορά απαράδεκτη, αλλά δεν μπορώ και να την αλλάξω”

Είμαι πολύ μπερδεμένη και τα έχω κάνει χάλια. Ξέρω ότι φταίω εγώ και ότι δεν φέρομαι σωστά, ωστόσο συνεχίζω να φέρομαι με τον ίδιο τρόπο…

Είχα μια σχέση 8 μήνες με ένα παιδί, τον Κώστα, που μένει σε διπλανό χωριό από το δικό μου, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Βρισκόμασταν κάθε μέρα, εκτός από τα Σαββατοκύριακα που έφευγα στην αδερφή μου που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη.

Στην αρχή νόμιζα πως βρήκα το άλλο μου μισό. Μετά όμως άρχισε να ζηλεύει υπερβολικά και άδικα ένα αγόρι που ήμασταν παλιά μαζί επειδή ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Έτσι άρχισαν και τα προβλήματα.

Όλο για αυτόν μου μιλούσε και με ρωτούσε τι κάναμε όταν ήμασταν μαζί. Εγώ θύμωνα αλλά συνέχιζε. Του εξηγούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτόν, αλλά τίποτα… Έτσι ενώ εγώ τον είχα ξεπεράσει τον έφερε ξανά στο μυαλό μου και μετά από προσπάθειες του πρώην μου που πάντα απέρριπτα, χώρισα τον Κώστα και αμέσως τα ξαναβρήκα με τον πρώην μου.

Λάθος μεγάλο, αλλά… Δύο μήνες κράτησε. Ο Κώστας ήταν ράκος. Με παρακαλούσε και σχεδόν έπεσε σε κατάθλιψη. Με τους γονείς μου μάλωνα γιατί δεν τους άρεσε το πως φέρθηκα στον Κώστα γιατί με αγαπούσε, ενώ ο πρώην μου όχι. Ο Κώστας έκανε τα πάντα για μένα.

Τα ξαναβρήκα με τον Κώστα και ήμασταν τέλεια. Αλλά ξεκίνησαν πάλι τα προβλήματα και οι ζήλιες. Αυτός με αγαπάει, με παρακαλάει όταν μαλώνουμε, κλαίει και γενικά κάνει τα πάντα για εμένα. Αλλά εγώ είμαι γενικότερα σαν άνθρωπος σκληρή και απόμακρη και αυτό τον πληγώνει…

Είμαι και πολύ ευέξαπτη και τσαντίζομαι για χαζά πάρα πολύ εύκολα και το ξέρω ωστόσο δεν το σταματάω. Κοιτάω άλλους και σκέφτομαι πως θα ήταν αν ήμασταν μαζί κτλ. Λάθος και ντρέπομαι γιατί αισθάνομαι ότι κοροϊδεύω τον Κώστα, αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω.

Έχω μια συμπεριφορά απαράδεκτη που δεν την καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ και να την αλλάξω. Ο Κώστας με αγαπάει αλλά εγώ όχι. Ξέρω ότι σαν κι αυτόν δεν θα βρω άλλον κι ας μην περνάω καλά γιατί ζηλεύει και μαλώνουμε κάθε μέρα γιατί εγώ φταίω που δεν νιώθει ασφάλεια δίπλα μου και ότι δεν τον αγαπάω.

Αλλά νιώθω ότι τον κοροϊδεύω και δεν τον θέλω πραγματικά. Αν τον χωρίσω όμως για μια ακόμη φορά πάλι θα γίνει χάλια και οι γονείς μου θα τσαντιστούν μαζί μου γιατί θα θεωρήσουν ότι έπαιξα μαζί του αφού ξανά θα τον χωρίσω ενώ αυτός κάνει τα πάντα για εμένα. Και θα έχουν και δίκιο…

Αν είχα την επιλογή θα ήθελα να είμαι μόνο μαζί του και να τον αγαπάω γιατί είναι τέλειος. Όλα εγώ τα κάνω γιατί δεν τον αγαπάω, αλλά δεν γίνεται να τον αγαπήσω όσο κι αν προσπαθώ για να είμαστε καλά.

Τι να κάνω; Είμαι τόσο μπερδεμένη… Θέλω να είμαι μαζί του γιατί καλύτερο δεν θα βρω αλλά δεν φέρομαι καλά γιατί δεν τον αγαπάω και όλα με ενοχλούν…

Μαριλένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr