Πόσο πολύ ζηλεύεις την σχέση σου; Κάνε το τεστ!

 

Πόσο εύκολα γίνεσαι “πράσινη από τη ζήλια σου; Απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και δες αν το ζιζάνιο της ζήλιας σε έχει προσβάλει “θανάσιμα”!

 

Γνωρίζεις πως ο φίλος σου έχει μια επείγουσα δουλειά αργά το απόγευμα και παρόλα αυτά καθυστερεί πάνω από 4 ώρες να επιστρέψει σπίτι. Τι κάνεις;

 1. Δεν πανικοβάλλομαι. Μπορεί να βγήκε για μια μπύρα με τους συναδέλφους του από τη δουλειά!
 2. Ανησυχώ! Δεν μπορούσε να κάνει τον κόπο να με πάρει ένα τηλέφωνο;
 3. Είμαι έξαλλη. Του στέλνω μηνύματα κάθε δέκα λεπτά για να δω τι έχει πάει στραβά.

Ήρθε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όλοι στη δουλειά λαμβάνουν από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα εκτός από εσένα! Πώς αντιδράς;

 1. Τηλεφωνείς στη σχέση σου και τον ευχαριστείς που δεν ξόδεψε χρόνο και χρήμα σε μια εμπορευματοποιημένη γιορτή!
 2. Φροντίζω να μάθουν οι συνάδελφοι μου πόσο ρομαντικό είναι το αγόρι μου, κάθε μέρα! Όχι μόνο την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!
 3. Τηλεφωνείς αναστατωμένη στον σύντροφό σου. Αισθάνεσαι πολύ άβολα μπροστά στους συναδέλφους σου.

Ο αγαπημένος σου είναι τρελαμένος με την εκρηκτική Beyonce. Πώς αισθάνεσαι;

 1. Ποιος νοιάζεται;
 2. Δεν είναι και για να το κάνεις θέμα. Πόσο μπορεί να επηρεάσει η λατρεία του για την Αμερικανίδα Beyonce τη σχέση μας;
 3. Νιώθω λίγο άβολα όταν τον βλέπω να στέκεται μπροστά την τηλεόραση με το στόμα ανοιχτό!

Είστε βόλτα μαζί και νιώθεις εκατομμύρια αδιάκριτα βλέμματα να τον “γδύνουν”! Πώς αισθάνεσαι;

 1. Περήφανη. Λίγο το’χεις να γυρνάνε τόσα κεφάλια με τον δικό σου άνθρωπο;
 2. Ευχαρίστηση. Γιατί ξέρω ότι ο “πολυπόθητος” αυτός άνδρας είναι όλος δικός μου!
 3. Ανησυχώ. Αν συμβαίνει αυτό με έμενα να τον κρατάω αγκαζέ, φαντάσου τι γίνεται όταν βγαίνει έξω μόνος του!

Πιστεύεις στην φιλία μεταξύ δυο πρώην εραστών;

 1. Γιατί όχι; Αν πρόκειται για ειλικρινή, υγιή φιλία!
 2. Αρκεί να γνωρίζουν και οι δύο πλευρές ακριβώς τι θέλουν. Να ξέρουν ότι πάντα θα υπάρχει μια αναστάτωση και να μην την χρησιμοποιούν όταν ο άλλος είναι πια σε σχέση!
 3. Με τίποτα. Όταν ραγίσει το γυαλί, δεν χωρούν φιλίες και πισωγυρίσματα!

Κάθεστε αγκαλιά στον καναπέ και βλέπετε τηλεόραση. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνό του και πετάγεται σαν ελατήριο. Για να απαντήσει πάει σε άλλο δωμάτιο! Τι σκέφτεσαι;

 1. Πάλι κάποιος από τη δουλειά τον ζαλίζει και πάει κάπου ποιο απόμερα για να μην με ενοχλήσει!
 2. Με ενοχλεί που δεν απαντά μπροστά μου στο τηλέφωνο…αλλά δεν πάει και το μυαλό μου στο πονηρό.
 3. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω αυτό έτσι! Θα βρω ευκαιρία να δω ποιος τις κλήσεις στο κινητό του όταν θα είναι στο μπάνιο.

αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Κλασική περίπτωση cool!

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στο αγόρι σου θα μπορούσε να αποτελέσει εγχειρίδιο υγιούς συμπεριφοράς. Φαίνεται πως η λέξη ζήλια λείπει από το λεξιλόγιο και κυρίως από τα συναισθήματά σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εσένα από την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία κατανόηση. Αν το αμόρε σου όντως το αξίζει, τότε είναι σίγουρο πως θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!

Συμβουλή: Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για τίποτα, απλά πρέπει να γνωρίζεις πως να εκφράζεις αυτή την εμπιστοσύνη για να μην εκληφθεί από τους άλλους ως αδιαφορία.

Περισσότερα Β

Ξέρεις να τιθασεύεις το πάθος σου!

Είσαι καλή θηριοδαμαστής. Μπορεί το θηρίο της ζήλιας να σου κατατρώει ώρες, ώρες τα σωθικά όμως η αξιοπρέπεια και η λογική λειτουργούν ως μαστίγιο που την ηρεμούν και δεν σε αφήνουν να εκτεθείς. Ούτε στο αγόρι σου, ούτε σε κανέναν άλλο. Θες να δείξεις εμπιστοσύνης, όμως είναι μερικά πράγματα που δύσκολα μπορείς να τα διαχειριστείς. Ίσως να μην σε βοηθά σε αυτό και ο δεσμός σου που πολλές φορές δεν σκέφτεται ότι με τις πράξεις του σε ταράζει και σε ανησυχεί. Συζήτησε το μαζί του, αλλά σε ανύποπτο χρόνο!

Συμβουλή: Πρέπει να κάνεις βήματα για να σκοτώσεις επιτέλους την ζήλια. Μπορεί η ζυγαριά να ισορροπεί και έτσι να μην σε παρασύρει το συναίσθημα, όμως αν είσαι για πολύ ακόμη στην τσίτα, τότε πολύ εύκολα μπορεί να περάσεις σε άλλη διάσταση. Και τότε η ζήλια θα έχει νικήσει.

Περισσότερα C

Είσαι η μετενσάρκωση της Ρένας Βλαχοπούλου

Είναι φορές που μοιάζεις σαν δαιμονισμένη και δεν είσαι ο εαυτός σου. Είναι η ζήλια που μιλά μέσα από σένα. Σκέψου όμως πόσο άβολα μπορεί να αισθάνεται ο σύντροφός σου με αυτό; Ακόμη και ο τρόπος που κάνει νόημα στην σερβιτόρα σε βάζει σε υποψίες για τις…προθέσεις του. Βλέπεις παντού επίδοξους θηλυκούς εχθρούς που περιμένουν στη γωνία για να επιτεθούν στο αγόρι σου. Καλό είναι να χαλαρώσεις και αν απολαύσεις αυτό που έχεις…

Συμβουλή: Αν το παρακάνεις με τις υστερίες είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα τον σπρώξεις στην απιστία. Κι αν δεν σε απατήσει, σύντομα θα έρθει η μέρα που θα σου πει “Αντίο”! Και μην βιαστείς να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι δικαιώθηκες που ζήλευες…η ζήλια έφερε αυτό το αποτέλεσμα!

Read More

And More