ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου…

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και τα άστρα για άλλη μια φορά σου αποκαλύπτουν τις τάσεις του ουρανού. Σε ευνοούν άραγε; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και προπάντων, να μην τα βάζεις με άτομα του περίγυρου σου, που δεν φταίνε για τα δικά σου τα προβλήματα. Ο Δίας, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στους Διδύμους την Τετάρτη, θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης από το Σάββατο και μετά στον Υδροχόο, θα αυξήσει τόσο την κοινωνικότητά σου, όσο και τις αξιόλογες γνωριμίες, που θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου τες όσο περισσότερο μπορείς και ενίσχυσε το μέλλον σου, με ισχυρότερες βάσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις κάποιες απόψεις σου. Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι το Σάββατο, θα βάλει το… μαγικό του «χέρι» και θα σε επηρεάσει θετικά! Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου, που μάλλον λείπει το τελευταίο διάστημα… Και εσύ που μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες!

Επαγγελματικές
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου και βλέποντας πως τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Να ξέρεις πως είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές με την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες να κινείται στον φιλικό για εσένα Αιγόκερω. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν, δεν πρέπει να σε ανησυχήσουν γιατί ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία την Τετάρτη στους Διδύμους, θα ομαλοποιήσει το δρόμο της ολοκλήρωσής τους. Το Σαββατοκύριακο, η προσωπική σου πρωτοβουλία σε ζητήματα καρδιάς θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ρίσκαρέ το!!!

Αισθηματικές
Οι εξελίξεις που θα έχεις στη σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Ωστόσο, η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς, από το Σάββατο και μετά, σου «φωνάζει» να αποφύγεις να κάνεις πολλές συζητήσεις για θέματα που σε απασχολούν, γιατί δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου στο βαθμό που θα ήθελες. Μια καινούργια γνωριμία, σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου!

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες, πριν τις αποδεχτείς. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σου φέρει καθυστερήσεις που δεν τις περιμένεις. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν, έχεις αγχωθεί αρκετά. Ο Δίας βέβαια από την Τετάρτη και μετά σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει σημαντικά να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα ικανοποιηθείς από τις αποδόσεις σου. Να ξέρεις ότι σε περιμένουν αλλαγές, αλλά αυτές θα έχουν ευχάριστες ανατροπές και θα χαρείς πολύ, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα γίνει ξεκάθαρη. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να αλλάζει θέση και να μετακινείται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, κάποια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου θα σας έκανε πολύ καλό… Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Όμως, είναι φρόνιμο να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως νομίζεις. Φρόντισε προπάντων να εξετάσεις κατά πόσο αυτές οι προτάσεις σε ενδιαφέρουν και ικανοποιούν την δημιουργικότητά σου. Στα οικονομικά, αυτήν την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και πράγματα που πριν σε κούραζαν, αλλά και κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα σε εκνευρίσουν κάπως. Μην ανησυχείς, αναμενόμενο είναι, καθώς η Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες κινείται στον Αιγόκερω και προκαλεί τέτοιου είδους αναποδιές. Από το Σάββατο και μετά όμως, με τον Άρη να εισέρχεται στους Ιχθείς, οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές, ενώ θα μπορείς να θέσεις στόχους για το μέλλον σου. Οι θετικές επιρροές που θα δεχτείς τώρα από το πλανητικό σκηνικό, είναι ικανές να σε ανανεώσουν ή ακόμη και να σε μεταμορφώσουν πλήρως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον θα έρθετε σε αντιπαράθεση και θα μαλώσετε. Το Σαββατοκύριακο, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο ανεβάζει τον ερωτισμό σου, οπότε φρόντισε να βγάλεις το πάθος και το ρομαντισμό σου τότε, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Έχετε άλλωστε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές, ο νέας με τον άλλον! Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα των ονείρων σου, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με κάποιο φιλικό σου άτομο, που εδώ και καιρό σε φλερτάρει.

Επαγγελματικές
Ο Δίας σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, από την Τετάρτη και μετά, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις θέματα που ήταν σε στασιμότητα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι τότε όμως, απόφυγε τις καινούργιες συνεργασίες, που θα σε οδηγήσουν σε προβλήματα. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΛΕΩΝ
Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Θα έχεις την υποστήριξη των φίλων και συνεργατών σου και οι ιδέες σου θα βρουν τώρα τους κατάλληλους υποστηρικτές, για να ανθίσουν. Ασχολήσου με μισοτελειωμένες υποθέσεις και μην διαιωνίζεις την στασιμότητά τους. Επίσης, κινήσου με μεγαλύτερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και στις διεκδικήσεις σου. Αν δεν ζητήσεις… δεν θα πάρεις!

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσεις επιτέλους να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα πραγματικά σου συναισθήματα και προθέσεις του. Ξέρεις πως είναι πολύ άσχημο να αφήνεις πρόσωπα, για τα οποία νοιάζεσαι, να ζουν στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Το Σαββατοκύριακο, στο πλευρό σου θα είναι και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Και αν δεν έχεις ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος! Θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η προσέγγισή του θα σε ξαφνιάσει πολύ!

Επαγγελματικές
Μέχρι την Τετάρτη που ο Δίας θα εκτελεί την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις, που θα σου φέρουν αναστατώσεις και καλό είναι να είσαι πολύ προσεχτικός στις κινήσεις και τις επαφές σου. Από εκεί και μετά όμως, η περίοδος που ξεκινά θα είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία! Φρόντισε να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, αν δεν είσαι σίγουρος ότι είναι απαραίτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει καλά για εσένα με τον Άρη να κινείται για τελευταίες ημέρες στον Υδροχόο και να σου δίνει πολλή ενέργεια και δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα! Θα βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια και θα βρεις νέους τρόπους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μην διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη και βοήθεια από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς και θα σου την προσφέρουν απλόχερα, αλλά και θα σου χρησιμεύσει πολύ. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους φιλικούς σου Διδύμους, μία εξέλιξη επαγγελματικού χαρακτήρα θα σε ενθουσιάσει και θα σου δώσει τα κίνητρα που ζητάς, για να συνεχίσεις τον αγώνα σου στον εργασιακό χώρο.

Αισθηματικές
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου, αρκεί βέβαια να μην ξεχνάς πως οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Όπως καταλαβαίνεις, αποφεύγεις καυγάδες και συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σου και προχωράς μπροστά, ξεχνώντας όσα σε πίκραναν στο παρελθόν! Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση, από το Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο, θα σου παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με κάποιους ανταγωνιστικούς συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις θέσει, οπότε ξέρεις και τις μεθόδους για να τους πετύχεις με επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ βρίσκεσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν. Αυτό τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις ανάλαφρος από οικονομικά βάρη και ευθύνες!

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά δίνοντάς σου την άνεση να διορθώσεις με όρεξη κάποια λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους την Τετάρτη και σου χαρίζει την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Από το Σάββατο και μετά όμως, που ο Άρης θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθείς, απόφυγε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια και φρόντισε να είσαι όσο το δυνατόν πιο νομότυπος στις συναλλαγές σου. Η διανοητική σου δραστηριότητα θα αυξηθεί μεν σημαντικά, αλλά η ζήλεια και ο ανταγωνισμός επίσης.

Αισθηματικές
Για άλλη μία φορά και αυτήν την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου! Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που έχεις δημιουργήσει και μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που δεν έχουν πραγματική σημασία. Και αν είσαι ακόμη μόνος ή μόνη, από το Σάββατο και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιο του Υδροχόου, άνοιξε τα φτερά σου και ταξίδεψε σε πρωτόγνωρες αγκαλιές, που θα σου δοθούν χωρίς φοβίες και αναστολές!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις που πρέπει να δεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Όλα πάνε πολύ καλά, οπότε προσπάθησε να διώξεις τις ανασφάλειες για τη δουλειά σου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις τα μέγιστα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτήν την περίοδο και μέτρησε σωστά την κάθε σου κίνηση, πριν την κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη θα κινείται για τελευταίες ημέρες στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει έντονο άγχος, για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά. Παράλληλα, ο κοντινός σου περίγυρος θα απαιτήσει την διευθέτησή τους και εσύ θα νιώσεις πιο πιεσμένος από ποτέ. Κάνε υπομονή μέχρι την Τετάρτη, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται για εσένα, καθώς ο δυναμισμός σου θα αυξηθεί και θα είσαι σε ετοιμότητα για όλα. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Άρη στους Ιχθείς, η τύχη σου θα δουλεύει ρολόι και αρκεί μία μόνο σου κίνηση, για να δεις το μέλλον σου να ανθίζει.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, σου δίνουν όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου αυτές τις μέρες. Μη σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν, βάλε καινούργιες βάσεις, κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε ωφέλιμο χρόνο μαζί και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο ελπίζεις. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, να ξέρεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου και αργά ή γρήγορα θα φέρει αυτό που επιθυμείς!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα κυριαρχήσει μία μικρή ένταση και μία σχετική ασυνεννοησία στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά πρέπει να είσαι διαλλακτικός και υπομονετικός στις επαφές σου, για να την ξεπεράσεις αλώβητος. Προσπάθησε να αναπτύξεις θετικά την σκέψη σου και αναζήτησε διεξόδους, που τονώνουν την δημιουργικότητα σου, χωρίς να χρειάζεται να συνεργαστείς με τρίτους. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, αλλά χωρίς δράση αυτό είναι ανώφελο. Με αργά και σταθερά βήματα, προσπάθησε να τις διευθετήσεις και μην πανικοβάλλεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία πολύ τυχερή και δημιουργική εβδομάδα σε περιμένει με τον κυβερνήτη σου Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους από την Τετάρτη και μετά και να παίρνει μακριά όλες τις ανησυχίες και τις έννοιες, τόσο για το αισθηματικό όσο και για το επαγγελματικό σου μέλλον. Εφάρμοσε κάθε είδους πρακτική ιδέα που έχεις στο μυαλό σου και μην φοβηθείς να ρισκάρεις, ακόμη και τα κεκτημένα σου. Ευνοούνται όλες οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τη διαχείριση, το εμπόριο, τους οργανισμούς και τη δημιουργικότητα. Επίσης, από το Σάββατο και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο, το πάθος θα αντικαταστήσει τον ρομαντισμό στις σχέσεις σου και θα ανανεωθείς πλήρως!

Αισθηματικές
Διαθέτεις συναισθηματισμό και ξέρεις να ελιχθείς όπου χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο ακόμη στη ζωή σου, μην αφήνεις τα πράγματα στη μοίρα τους. Κινήσου όπως ξέρεις και θα βρεις αυτό που θέλεις πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την περίοδο θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου και με ευκολία θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Η εφαρμοσμένη λειτουργικότητα είναι το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων σου και εσύ φαίνεται πως τώρα την διαθέτεις. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που έχουν προτεραιότητα και μην τα κάνεις όλα μαζί, παρασυρόμενος από τον έντονο δυναμισμό σου. Στα οικονομικά, αυξάνονται οι δαπάνες σου, αλλά και κάποιες απολαύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις μπόλικη ενέργεια και φαντασία για να λύσεις θέματα που σε απασχολούν. Με την Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου, η δημιουργικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα αντανακλά θετικά σε κάθε σου δραστηριότητα. Πλησίασε τον σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις για ασήμαντα ζητήματα, και επέλεξε το δρόμο της διπλωματίας, που είναι βέβαιο ότι θα σου φέρει τα αποτελέσματα που κυνηγάς. Ψηλά το κεφάλι και όλα θα πάνε εξαιρετικά!

Αισθηματικές
Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτήν την εβδομάδα, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα όμως να μιλήσεις ακόμα. Από το Σάββατο και μετά, ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς, θα ομορφύνει όλες τις καταστάσεις και θα βρεθούν λύσεις για να περάσετε πολύ καλά οι δύο σας. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, μη σταματήσεις την αναζήτηση, γιατί είναι σίγουρο πως είσαι πολύ κοντά στην καινούρια γνωριμία!

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές κι εσύ, μάλλον θα «πνίγεσαι» στο γνωστό άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, το πλανητικό σκηνικό σου υπενθυμίζει να δεις την τσέπη σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Κάτι έξοδα και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, άφησέ τα καλύτερα για αργότερα, γατί τώρα, μόνο πρόβλημα θα σου φέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με το Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και να σε επηρεάζει, θα έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα, να γίνεσαι υπεραισιόδοξος, να προκαταλαμβάνεσαι με την έκβαση των γεγονότων και να αγνοείς ενδεχόμενους κινδύνους. Από το Σάββατο και μετά όμως, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σε ανταμείψει και μάλιστα πλουσιοπάροχα, γι’ αυτό, όσο ακραίες σκέψεις και κινήσεις κι αν κάνεις, μην τις σταματήσεις, αλλά δυναμικότερα διεκδίκησε το δικαίωμα σου στο όνειρο!

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, θα σε κάνει να νιώσεις έντονο το αίσθημα να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα, που σε απασχολούν στη σχέση σου. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις επιτέλους τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια… Και αν κάνεις ακόμα παρέα με τη μοναξιά, έφτασε μία νέα, πολλά υποσχόμενη περίοδος για σένα! Πολύ σύντομα θα βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό…

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και δυστυχώς θα προσπαθείς πάλι να λύσεις θέματα, που υποτίθεται πως ήταν λυμένα. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς, γιατί ξέρεις πως αν κάτσεις κάτω και δουλέψεις, όλα μπορείς να τα τελειώσεις πολύ γρήγορα… Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σου αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχεις καλή διάθεση αυτές τις ημέρες και πολλή όρεξη για να λύσεις θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά η δυναμικότητά σου θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και θέματα, με τόσο «στρωτό» τρόπο, που δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ. Από το Σάββατο και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, η διαίσθηση σου θα είναι αυξημένη και θα γίνει ένας σπουδαίος οδηγός, που θα πρέπει να συμβουλευτείς, τις στιγμές που θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Ίσως να πιστέψεις πως κάποιοι εναντιώνονται στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό εκτίμησε ό,τι είναι ευθύ και τίμιο!

Αισθηματικές
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα σχέσης και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί μόνο έτσι θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, παρά το γεγονός πως αυτήν την περίοδο θα υπάρχουν καθυστερήσεις και κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μη γκρινιάζεις και προσπάθησε να ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα ό,τι υποχρεώσεις έχεις… Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτήν την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Να ξέρεις πως όλα θα τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, αν και εσύ από την μεριά σου προσπαθήσεις για το καλύτερο.

Read More

And More