ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 ως 13 Ιανουαρίου…

Oι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που ξεκινά. Τι να περιμένεις από τα άστρα;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να διχάζεσαι ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τη δουλειά σου. Προσπάθησε να μοιράσεις με ισορροπία το χρόνο σου και μην αφήσεις τον επαγγελματικό σου τομέα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, γιατί θα χάσεις σημαντικές στιγμές. Μην παραμελήσεις άλλο το ταίρι σου ή την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ ευνοϊκές και το συναίσθημα του έρωτα θα σε πλημμυρίσει ολοκληρωτικά. Η διάθεση για ρομάντζο και φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω την Παρασκευή, σε μεταμορφώνει ερωτικά και σε κάνει ακαταμάχητο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου μπορούν να βάλουν σε νέες βάσεις τη σχέση τους και να διεκδικήσουν περισσότερο πάθος από το σύντροφό τους.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, με το οποίο ασχολείσαι και να τις εμπλουτίσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου. Στα οικονομικά, μείνε σταθερός στα έξοδα σου και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα για εσένα θα είναι κάπως απροσδιόριστη και ανάλογα με τις ενέργειές σου θα αποδειχθεί αν τελικά είναι καλή ή όχι. Οι σχέσεις σου επιμένουν να σε απασχολούν και να σε ταλαιπωρούν και δεν ξέρεις πώς να τις χειριστείς. Οι μέρες, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου την Τετάρτη και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο δύο μέρες πριν, θα είναι κουραστικές και νευρικές, αλλά με λογική σκέψη, μπορείς να στρέψεις υπέρ σου τα γεγονότα και με ειλικρίνεια και ταπεινότητα, να αποκαταστήσεις τις παρεξηγημένες σχέσεις σου, που σε προβληματίζουν αισθητά. Προνόησε στον οικονομικό τομέα για καθυστερήσεις που θα προκύψουν και φρόντισε να έχεις εναλλακτικές, για την εξόφληση των υποχρεώσεων σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχουν τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω με τα δικά σου. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι πεπεισμένος ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις, όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι ο Άρης από τον Υδροχόο θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία, που θα ανατρέψει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται, θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, γι’ αυτό κινήσου με σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να προωθήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, σταμάτα να παραμελείς τον εαυτό σου και πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί με την οικογένειά σου. Από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Αιγόκερω, είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα όλα όσα σε απασχολούν και μην επιμένεις με ισχυρογνωμοσύνη στις απόψεις σου. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Την Παρασκευή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο, διεκδίκησε τα συμφέροντά σου πιο έντονα και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα είναι θετικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπο σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους, ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει…

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων, για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, στις 9 του μήνα και στις 11 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Εσύ δέχεσαι τις καλύτερες επιρροές τους και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου στον επαγγελματικό τομέα. Μια ριζική αλλαγή που θέλεις να κάνεις δεν είναι λάθος και οι μέρες θα είναι κατάλληλες για να βρεις σιγά σιγά τη δύναμη να την κάνεις και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, είναι όμως εύκολα αντιμετωπίσιμες.

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα, καθώς οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από τη ζωή σου και πες “ναι” στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι. Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος, το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Εάν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου. Οικονομικά, οφείλεις να τακτοποιήσεις θέματα που έχεις με το νόμο ή το δημόσιο.

ΛΕΩΝ
Νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες που θα ζητούν την πραγμάτωσή τους από εσένα στα επαγγελματικά σου φέρνει αυτή η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, στις 11 του μήνα. Ταυτόχρονα όμως, θα χρειάζεται να έχεις το νου σου για να διακρίνεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Επίσης, πρέπει να φροντίσεις να μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες παρορμήσεις.

Αισθηματικές
Μια κουβέντα με το σύντροφο σου θα βγάλει στην επιφάνεια πολύ θετικά συναισθήματα, γι’ αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα έρχεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου με ευελιξία στις μεταβολές και στους νέους κανόνες. Ακόμα κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψη σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένος στην δική σου δουλειά και στις δικές σου ευθύνες. Στα οικονομικά, ευνοείσαι σε τυχερά παιχνίδια. Ρίσκαρέ το!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξο, σκεφτικό, αλλά και περισσότερο απαιτητικό και ανυπόμονο σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις ημέρες, χάρη στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο φιλικό για εσένα Αιγόκερω. Οικονομικά, καλό θα είναι να είσαι προνοητικός και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητος. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σταμάτα να κλαίγεσαι για τη μοναξιά σου και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Ο έρωτας παραμονεύει…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου. Απόφυγε διακανονισμούς με μακροχρόνια προοπτική και αρκέσου σε άμεσες, έστω και προσωρινές, λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερου, από την Τετάρτη και μετά, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα που θα βρεθούν στο προσκήνιο. Προσάρμοσε τις προσδοκίες σου σε ρεαλιστική βάση για να μην απογοητευτείς. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ώστε να καταφέρεις όσα θέλει. Αν βλέπεις ότι ζορίζεσαι, μην διστάσεις να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και να ζητήσεις την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο σύντροφό σου, μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για μια μικρή απόδραση μαζί του το Σαββατοκύριακο, ώστε να περάσετε ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν παραμένεις ακόμη αδέσμευτος, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεσή λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια, που και σου φτιάχνουν την διάθεση, αλλά και που αυτή τη φορά έχουν πολλές ελπίδες να πραγματοποιηθούν. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Άφησέ τον να σε προσεγγίσει, αλλά… με το μαλακό!

Επαγγελματικές
Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες ημέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων. Βάλε μία γρήγορα τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούργιες γνωριμίες κάθε είδους. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, αλλά μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή για να βάλεις ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σου και να τελειώνεις μια και καλή με υποθέσεις, είτε επαγγελματικής είτε οικογενειακής φύσεως, που εκκρεμούν και νιώθεις πως σε τραβούν πίσω. Αν είσαι γεννημένος το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν, λόγω της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιο του Αιγόκερου, και απόφυγε τις βεβιασμένες κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με τον σύντροφό σου, κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές, με τον Άρη να κινείται στον Υδροχόο, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα αλλά και την νευρικότητα σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα και να μην το βάλεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση, γιατί ναι μεν οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει, αλλά εσύ δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη θα κινείται μέχρι την Τετάρτη στο ζώδιό σου και είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα να βάλεις μπροστά τις αλλαγές, που εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις και όλο αναβάλεις. Επικεντρώσου στους στόχους σου και μην αποσπάσαι με διαφορά πράγματα συνέχεια, γιατί η αναβλητικότητα δεν σε βοηθά πουθενά. Οικονομικά, φαίνεται πως θα πέσει “φως” που θα βελτιώσει την κατάσταση, αλλά το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στις εισπράξεις που περιμένεις δεν θα λείψει.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, θα ακούσεις ένα νέο από τον σύντροφό σου, που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην γίνεσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ψάχνεις ακόμη το άλλο σου μισό, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα τις προσεχείς μέρες και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Παρασκευή στο ζώδιο του Αιγόκερου, οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς τον μισθό και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία, που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα νεύρα και οι εντάσεις ενδέχεται να κυριαρχήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Παρασκευή. Επιβάλλεται να βρεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να σου παρουσιαστούν και να φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το θυμό να σε κυριέψει, γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στην οικογένειά σου ή στον σύντροφό σου, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Εσύ που είσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου, θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις, χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, καλύτερα κράτησε μία απόσταση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Αιγόκερω, καθώς και η πορεία του Άρη στο ζώδιο σου, θα ενισχύσουν ιδιαίτερα την εξωτερική σου εικόνα και θα κάνουν το μυαλό σου να δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς. Το μόνο αρνητικό είναι ο έντονος ανταγωνισμός, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Κατά τα άλλα, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς τώρα να παραμερίσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με τον σύντροφό σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όμως πολλές θα είναι και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι το ποιες θες να κρατήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να φτιάξεις τη ζωή σου. Μην ξεχνάς πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!!!

Επαγγελματικές
Θα έχεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού αυτή την εβδομάδα και τα έσοδά σου θα αυξηθούν αρκετά. Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην αμελήσεις όμως να κάνεις μια έστω και μικρή αποταμίευση, για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται μία έξυπνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, άμεσα και γρήγορα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και προσπάθησε να συνδιαλεχθείς με τους συνεργάτες σου και τους ανωτέρους σου με πιο χαλαρό ύφος και όχι με πνεύμα αντιλογίας, γιατί η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, από την Τετάρτη και μετά, μπορεί να σου προκαλέσει περισσότερα νεύρα από τα συνηθισμένα. Πέρασε χρόνο με την οικογένειά σου, γιατί την έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις αντιθέσεις και βρες τρόπο συνεννόησης.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκείς την τελειότητα. Στο τέλος θα μείνεις μόνος σου. Αν έχεις σχέση, προσπάθησε να μην φέρεσαι εγωιστικά, γιατί αλλιώς οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και θα στεναχωρηθείς.

Επαγγελματικές
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Αιγόκερω, σου δίνει δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι κάπως υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε πως δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου, για κανένα λόγο. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα χρειάζονται περισσότερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα έξοδα που κάνεις.

Read More

And More