Γευστικό ορεκτικό με τα αυγά του Πάσχα

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Χρησιμοποίησε τα αυγά του Πάσχα για ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ ορεκτικό το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Φτιάξε μια σος με τον κρόκο και μουστάρδα Dijon και σέρβιρε πριν το κυρίως πιάτο.
Θερμίδες 64/Το κομμάτι

Συστατικά

  • 6 αυγά βρασμένα
  • 1/3 του φλιτζανιού στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Λίγο ταμπάσκο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 κ.γ. μουστάδα Dijon
  • Πάπρικα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε τα αυγά και κόψε προσεκτικά στη μέση κατά μήκος, ώστε να φτιάξεις δύο σκαφάκια με το ασπράδι.
  • Βάλε τους κρόκους σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και λιώσε με ένα πιρούνι να πάρεις μια ομοιόμορφη κρέμα. Δοκίμασε το αλάτι και διόρθωσε ανάλογα με τη γεύση που προτιμάς.
  • Βάλε την κρέμα σε κορνέ για να γεμίσεις και πάλι τα ασπράδια σου και σέρβιρε

Tip

Feel free να δοκιμάσεις τη φαντασία σου στη σος του κρόκου. Απλά απόφυγε επιλογές με πολλές θερμίδες...

Read More

And More