Καλτσόνε με γέμιση τυριού και λαχανικών

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 

Μια διαφορετική πίτσα που θα λατρέψεις.

Θερμίδες: 147/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
  • 220γρ. τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/2 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1/2 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη
  • 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2κ. γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σου
  • 1/2φλ. σπιτική σάλτσα ντομάτας

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C.
  • Βάλε λίγο αλεύρι σε μια επιφάνεια, άνοιξε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ορθογώνιο 30x20 και κόψε την σε 24 κομμάτια.
  • Πρόσθεσε μέσα στο κέντρο του κάθε τετραγώνου το τυρί, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
  • Πιάσε τις άκρες και ένωσέ τες για να κλείσει το καλτσόνε.
  • Τοποθέτησε το σημείο ένωσης στον πάτο ενός ταψιού.
  • Κάνε την ίδια διαδικασία και με τα άλλα τετράγωνα και τοποθέτησέ τα στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο.
  • Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε μαζί τη μαργαρίνη, τη σκόνη σκόρδου, τα καρυκεύματα και τη σάλτσα.
  • Άπλωσε την πάνω από το ταψί.
  • Ψήσε τα καλτσόνε για 15 έως 18 λεπτά.
  • Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 2 κομμάτια.

Read More

And More