Πώς θα καβουρδίσεις κουκουνάρι για τις σαλάτες και τα γλυκά σου;

Πώς θα δώσεις ένταση και χρώμα στο τραγανό κουκουνάρι σου;

Δύο είναι οι τρόποι. Ο πρώτος γίνεται με αντικολλητικό τηγάνι. Βάλε το σκεύος στη φωτιά να κάψει χωρίς λάδι, βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία και με ξύλινη κουτάλα γύρισε τα κουκουνάρια να πάρουν χρώμα για μερικά λετπά. Ο δεύτερος γίνεται στο φούρνο. Στρώσε σε μια λαμαρίνα λαδόκολλα και πάνω της τους ξηρούς καρπούς. Βάλε τη λαμαρίνα στο φούρνο στους 170oC για 10 περίπου λεπτά να ροδίσουν.

Τα κουκουναράκια σου είναι έτοιμα να στολίσουν και να δώσουν γεύση στα πιάτα σου. Βρες τέτοιες συνταγές στο TLIFE Recipes [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Read More

And More