Τι είναι το μαγείρεμα braise; Γίνε Γάλλος σεφ…

Είναι μέθοδος ψησίματος για να γίνουν κρεατικά και πουλερικά λουκούμι και να λιώνουν στο στόμα…

Παίρνεις ένα κομμάτι κρέας και το θωρακίζεις σε ελαιόλαδο ή βούτυρο να κρατήσει τα υγρά στο εσωτερικό του. Σβήνεις το τηγάνι με κρασί ή ζωμό και ξύσε τον πάτο και ανακάτεψε καλά. Παίρνεις τα υγρά και τα βάζεις σε μια γάστρα. Προσθέτεις το κομμάτι το κρέας σε μια σχαρούλα και σκεπάζεις τη γάστρα αφήνοντας το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, να ψηθεί για ώρες. Μπορεί να μείνει και 6 ώρες στο φούρνο. Ανάλογα με τη συνταγή, μπορείς να προσθέσεις και μια σειρά από φύλλα μυρωδικών για να σου δώσουν άρωμα και γεύση…

Read More

And More