Belt Bags: Η ισχυρή τάση στα αξεσουάρ που μπήκε στη ζωή μου… για δεύτερη φορά!

Belt bags! Η μεγάλη επιστροφή. Κυριολεκτικά. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και ακόμα μεγαλύτερη το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ένα κομμάτι που ομολογουμένως δεν περίμενα ποτέ, μα ποτέ, να επιστρέψει. Αλλά; Μόδα είναι και γυρίζει…

Θυμάμαι ήμουν πιτσιρίκα όταν ήταν της μόδας και τη φορούσαμε όλα τα κορίτσια. Ήταν must. Απόλυτο must. Μια δυνατή τάση που κράτησε όσο κράτησε, τη φόρεσαν όλες, ήταν το αντικείμενο που σε καθόριζε ως “ενημερωμένη” και όταν έφυγε από τη μόδα ήταν ξεκάθαρο αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού. Ήταν το στοιχείο που σε “κακοχαρακτήριζε” αν το φορούσες ακόμα. Είχε φύγει πια. Η μόδα το είχε “εξορίσει”.

Και ξαφνικά επανήλθε δυναμικά. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα μεγάλους οίκους να επαναφέρουν τις belt bags (πιο luxurious από ποτέ!), όταν είδα τις επώνυμες τη μία μετά την άλλη να τη δένουν στη μέση τους. Είναι χρηστικό αξεσουάρ, χωρίς καμία αμφιβολία. Και ο νέος χαρακτήρας του, αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ, είναι πραγματικά ελκυστικός και κομψός. Και το φοράω πια πάνω από το σακάκι μου. Και είναι αυτό το “κάτι” που χρειάζεται ένα outfit για να δείξει πιο ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι δε, είμαι σίγουρη, ότι θα είναι το αξεσουάρ που δεν θα αποχωριστώ καθόλου. Σου λύνει τα χέρια στην κυριολεξία.

Μπορείς να το φορέσεις πάνω από το παλτό σου, πάνω από το σακάκι σου, πάνω από το φόρεμά σου, πάνω από το μπλουζάκι σου, με το τζιν παντελόνι ή σορτσάκι σου (τώρα που ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά). Θα είναι αυτό το στοιχείο που θα αναβαθμίσει το look σου, θα δώσει ένα ενδιαφέρον. Μια πινελιά χρώματος, αν επιλέξεις να είναι χρωματιστό. Ή ένα στιλιστικό twist, αν επιλέξεις να το ενσωματώσεις στις αποχρώσεις του συνόλου. Μπορείς να τη φορέσεις με τα πάντα. Αρκεί να προσέξεις το μέγεθός της, ώστε να κρατήσεις τις συνολικές ισορροπίες, τις σωστές αναλογίες σύμφωνα με το σωματότυπό σου. Αν είσαι μικροκαμωμένη δηλαδή, είναι σαφές ότι ένα μεγάλο τσαντάκι θα “κλωτσάει”. Ένα πιο μικρό είναι η safe επιλογή. Μπορείς να το προσαρμόσεις σε όλες τις εμφανίσεις σου, από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείς να του δώσεις το ύφος που θέλεις -εξαρτάται από την επιλογή σου. Μπορεί να είναι πιο urban ή πιο chic. Εξαρτάται από το υπόλοιπο σύνολο.

Έχει γίνει ήδη το απόλυτο αξεσουάρ, το κομμάτι που για άλλη μια φορά ορίζει το πόσο ενημερωμένη είσαι, το στιλιστικό gadget που θα τονίσει τη μέση σου και θα μεταμορφώσει ακόμα και ένα αδιάφορο look. Στην αγορά θα βρεις τη belt bag σε πολλές εκδοχές, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και ύφος.

Στα καταστήματα θα βρεις πια τα πάντα. Μαύρες, χρωματιστές, μίνιμαλ, με διακοσμητικά στοιχεία, στρογγυλές, τετράγωνες. Θα βρεις ακριβές, αλλά θα βρεις και φθηνές. Είναι άλλωστε μια τάση που ξεκίνησε από τις μεγάλες πασαρέλες. Θα τις βρεις λοιπόν με λογότυπα μεγάλων οίκων που το κόστος τους ξεπερνά τα χίλια ευρώ, θα βρεις όμως και προσιτά κομμάτια που η τιμή τους ξεκινά από τα 15 ευρώ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Για όλα τα στιλ και για όλα τα μπάτζετ. Οπότε μπορείς να ψάξεις και να ανακαλύψεις τη belt bag που προορίζεται για τη δική σου μέση 😉

Χωρίς αμφιβολία είναι το αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι.

Φιλιά,
Τατιάνα

And More