Η απεργία που αποφασίστηκε αποτελεί μια επικίνδυνη για το μέλλον του κλάδου φίμωση των δημοσιογράφων

Το όπλο του δημοσιογράφου απέναντι στο άδικο είναι η πένα του και η φωνή του. Ο δικός μας αγώνας είναι πιο ισχυρός πιο αποτελεσματικός μέσα από τη δύναμη του λόγου μας, μέσα από την καταγγελία του άδικου και όχι μέσα από την απεργία. Ειδικά όταν εναντιωνόμαστε στις αποφάσεις της κυβέρνησης και ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ μας.

Η απεργία που αποφασίστηκε από την ΠΟΕΣΥ αποτελεί μια επικίνδυνη για το μέλλον του κλάδου φίμωση των δημοσιογράφων, την ώρα που η κυβέρνηση περνά διπλό μνημόνιο με εξοντωτικά μέτρα φτωχοποίησης ύψους 9 δις. Πόσο βολικό για τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Κάποιοι παρέχουν εξαιρετική υπηρεσία στην κυβέρνηση με αυτή την απεργία. Οι πολίτες μένουν στο σκοτάδι ενώ το μέλλον τους αλλάζει και προδιαγράφεται ακόμη πιο επώδυνο. Το σχέδιο Κατρούγκαλου περνά σιωπηλά. Άνευ κριτικής.

Αντί να καταγγείλουμε όλοι δημόσια το νομοσχέδιο ταφόπλακα για τα ταμεία Τύπου, οι συνδικαλιστές αποφάσισαν ότι πρέπει να σιγήσουμε. Να ρίξουμε μαύρο στα μέσα που εργαζόμαστε, και που με τεράστια δυσκολία προσπαθούν όπως όλες οι επιχειρήσεις να καταβάλουν αυτή την περίοδο το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους. Ενώ μας φταίει η κυβέρνηση Συριζανέλ, εμείς απεργούμε εναντίον των ιδιωτών εργοδοτών μας! Παραλογισμός. Για πόσο ακόμα;

Τατιάνα

And More