Μια κάπα είναι το απόλυτο must have της σεζόν!

Αν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι οι κάπες είναι το “πρέπει” κομμάτι της σεζόν. Το ρούχο που κατάφερε να κερδίσει μια θέση δίπλα στα παλτό και στα τζάκετ, το ιδιαίτερο πανωφόρι που προσθέτει στιλ στις εμφανίσεις μας -ακόμα και στις πιο απλές.

Αν θέλεις κάτι διαφορετικό για φέτος, αν θέλεις να ανανεώσεις λίγο το στιλ σου, ρίξε μια κάπα πάνω σου και όλα θα αλλάξουν. Εγώ την προτίμησα σε άσπρο-μαύρο για να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μου, από το tshopping.gr. Είναι ένα κομμάτι ιδανικό για να το αποκτήσεις στην περίοδο των εκπτώσεων.


Αν θέλεις να την αποκτήσεις κι εσύ κάνε “κλικ” εδώ για να την αγοράσεις με έκπτωση και -μόνο για αυτήν την εβδομάδα- χωρίς έξοδα αποστολής.
Τη συνδύασα με μαύρο στενό τζιν -αν θέλεις να το δεις κάνε “κλικ” εδώ– και με λευκό πουκάμισο με ρίγες –κάνε “κλικ” εδώ.



Styling tips

-Μπορείς να τη φορέσεις το πρωί με τα τζιν σου, αλλά και το βράδυ με τα φορέματά σου.

-Για να αντισταθμίσεις τον όγκο της κάπας, ταίριαξέ την με μια pencil φούστα ή στενά ψηλόμεσα παντελόνια με πουκάμισα ή πουλόβερ!

-Μη διστάσεις όμως και να τη φορέσεις σε συνδυασμό με οπάκ καλσόν, μίνι φόρεμα ή φούστα και over-the-knee boots,

-Και μην ξεχνάς ότι η κάπα αγαπάει πολύ τα σύνολα με skinny jeans. Φόρεσέ την λοιπόν με το αγαπημένο σου, ένα πλούσιο πουλόβερ και booties.

Φιλιά,
Τατιάνα

And More