Nιώθω την ανάγκη να μιλήσω για την τεράστια δύναμη που κρύβεις μέσα σου!

Λαμβάνω καθημερινά δεκάδες mail, τόσο στην εκπομπή μου στο Star όσο και στο Tlife. Πολλά από αυτά περιγράφουν την απόγνωση ανθρώπων που βρέθηκαν στην ανεργία, την οικονομική δυσπραγία, την απογοήτευση . Μιλούν για χαμένα όνειρα κι ελπίδες…

Είναι δύσκολο να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά, όμως νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για την τεράστια δύναμη που κρύβει ο καθένας από σας μέσα του.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι κι εσύ σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σου, σκέψου ποιος είσαι. Μην ξεχάσεις ποτέ την αξία σου. Σκέψου πόσα πέρασες για να φτάσεις ως εδώ. Ακόμη κι αν οι άλλοι σε αμφισβητούν, εσύ πίστεψε στον εαυτό σου.

Μπορείς να τα καταφέρεις αν το πιστέψεις. Αν πεις «δεν μπορώ» είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσεις.

Σε κάθε κρίσιμη καμπή της ζωής σου, δες τα λάθη σου. Μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου. Το αυτομαστίγωμα δεν θα σε βοηθήσει. Δες τα λάθη σου με γενναιότητα και μάθε από αυτά. Αυτό θα σου προσφέρει δύναμη και καθαρή σκέψη για το επόμενό σου βήμα.

Μη κοιτάς διαρκώς πίσω, θα βουλιάξεις. Κοίτα μπροστά και δες το στόχο σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου. Σκέψου με ποιους τρόπους θα τα καταφέρεις. Δοκίμασε, πάλεψε, ακόμη και όταν το κουράγιο σου σε εγκαταλείπει.

Μην κλείνεσαι στο σπίτι. Μη βουλιάζεις στη λύπη. Ζήτα βοήθεια από όποιον μπορείς.

Να θυμάσαι ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Τόλμα να κάνεις την υπέρβαση.
Ακόμη κι αν γύρω σου βλέπεις μόνο αδιέξοδα, να ξέρεις ότι αυτά είναι στο μόνο στο νου. Πάντα υπάρχει κάπου ο δρόμος που θα σε βγάλει στον προορισμό που ονειρεύεσαι.

Καλή δύναμη σε όλους.

Τατιάνα

And More