Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στη Μαρία Σολωμού – «Ας δει κάποια στιγμή τι είπα και θα καταλάβει ότι τη συμπαθώ»

Απάντηση στη Μαρία Σολωμού έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, μετά τα όσα είπε η ηθοποιός σε εμφάνισή της στη late night εκπομπή «Έλεος!».

Αφού προβλήθηκαν οι σχετικές δηλώσεις, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Δεν θα απαντήσω για να μην τα θέλει ο τέτοιος μου… Ποια εμπάθεια μωρέ… Εγώ έχω βγει κι έχω πει τα καλύτερα. Δεν είπα αυτό που λέει. Ας δει αυτό που είπα και θα καταλάβει ότι εγώ μίλησα θετικά για εκείνη.  Το πιθανότερο είναι να μην τα βλέπουν και να της λένε οι καλοθελητές ότι “ξέρεις είπε αυτό”.

Ή ότι βλέπουν έναν τίτλο σε ένα site, ο τίτλος είναι διαφορετικός από το περιεχόμενο και βγάζει συμπεράσματα, όχι επειδή το έχει δει, αλλά επειδή της έχουν πει έναν τίτλο ενός site. Ας δει κάποια στιγμή τι είπα και θα καταλάβει ότι είμαι από τους ανθρώπους που τη συμπαθούν».

«Εμείς εδώ είπαμε ότι ποσώς μας ενδιαφέρει πόσες σχέσεις έχει ο καθένας. Εμένα δεν με είχε πειράξει αυτό από τη Μαρία Σολωμού. Από τη Μαρία μας είχε πειράξει αυτό που είχε πει ότι “κορίτσια μας απατάνε με δεύτερες”. Αυτό ήταν το φάουλ της Μαρίας, αν θυμάστε» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε πως όταν λες κάτι δημόσια, θα υποστείς και μία κριτική στο πλαίσιο του ευπρεπούς.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More