Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και νιώθεις πως βρίσκεσαι στο επίκεντρο.  Ωστόσο διάφορα προβλήματα είναι σε έξαρση τώρα, και θα χρειαστεί δουλειά για να δεις γύρω σου την αλήθεια λόγω της αντίθεσης Σελήνης – Άρη.  Η σημερινή όψη Άρη – Κρόνου θα αναδείξει τα όριά σου. Θα πάρεις ένα μάθημα που θα σε καθυστερήσει, θα μοιάζει με εμπόδιο και ενδεχομένως θα σε απογοητεύσει. Με αυτή τη διέλευση ενεργή, είναι καλύτερο να σκεφτείς μόνο την επόμενη κίνηση σου και να την κάνεις ακόμα.  Με τον Κρόνο στο ηλιακό 12ο οίκο σου τα μπλοκαρίσματα του σήμερα σχετίζονται με λάθη του παρελθόντος και χαμένες ευκαιρίες.

Ταύρος

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, ενθαρρύνοντας σε να κάνεις ένα βήμα πίσω όσον αφορά απαιτητικές καταστάσεις. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις στην αποτοξίνωση και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Αισθάνεσαι διχασμένη με την αντίθεση της Σελήνης στον Άρη. Το να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες πρέπει να είναι προτεραιότητα. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι χρειάζεται λίγο χώρο για να αναπνεύσει. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, συχνά σε ωθεί να κάνεις πράγματα χρήσιμα.  Κάνε βελτιώσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα και εσύ αναζητάς χαλαρές και εύκολες δραστηριότητες.  Ωστόσο με τον Άρη απέναντι από τη Σελήνη και τον πεντακάθαρο Κρόνο, θα μπορούσες να συναντήσεις αντίσταση.  Μπορεί να υπάρχει λίγη ενέργεια ή κίνητρο και αισθήματα αναταραχής και θα ήταν φρόνιμο να επιλύσεις τις απογοητεύσεις.  Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να κάνεις κάτι ανεξάρτητα και να θέλεις τη συμμετοχή άλλων.  Εάν αισθάνεσαι κάποιο εσωτερικό χάος, είναι μάλλον καλύτερο να μην αναλάβεις πολλά πράγματα μαζί.   Πάρε το χρόνο σου για να καταλήξεις σε συμπεράσματα, καθώς οι ενέργειες του σήμερα τείνουν να σε μπερδεύουν ή να σε απογοητεύουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των ευθυνών σου, βάζοντας σε, σε μια παραγωγική, στοχευμένη σκέψη σήμερα και αύριο.  Ωστόσο μια αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να προκαλέσει  απογοητεύσεις που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.  Στην ιδανική περίπτωση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή, αλλά πρόσεξε να μην το κάνεις ανυπόμονα.  Η τρέχουσα διέλευση του Άρη στο χάρτη σου,  ενθαρρύνει την εστίαση στην προσωπική ζωή σου, την προσοχή στην ασφάλεια και την άνεση, καθώς και την επιθυμία για περισσότερη οικειότητα.

Λέων

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα, θέλεις να επεκτείνεις τις εμπειρίες ή το μυαλό σου.  Μια αντίθεση Άρη – Σελήνης επίσης σήμερα, μπορεί να σε βρει να εργάζεσαι σε ένα τεταμένο περιβάλλον, γι’ αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς και να συγκεντρωθείς όσο το δυνατόν περισσότερο.  Οι ιδέες είναι συναρπαστικές και θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια σύνδεση που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις ιδέες σου πράξη.  Παρόλα αυτά, είναι σοφό να ακολουθείς τους κανόνες μόνο προς το παρόν, καθώς η κρίση σου δεν είναι απόλυτα σωστή.  Μια όψη Άρη – Κρόνου μειώνει τον αυθορμητισμό και μπορεί να οδηγήσει  σε δεύτερες εικασίες ή υπερβολική σκέψη πριν κάνεις μια κίνηση.

Παρθένος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των κοινών πόρων σου είσαι πιο παρατηρητική απ’ το συνηθισμένο, βλέποντας στρώματα καταστάσεων που διέφυγαν της προσοχής σου  στο παρελθόν.  Λαχταράς μια βαθύτερη προσέγγιση ή ένα αίσθημα σύνδεσης.  Οι μεταφορές σήμερα τείνουν να πυροδοτούν τα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή θέματα ιδιοκτησίας και η εστίαση σε περίπλοκα συναισθήματα μπορεί να επηρεάσει  την παραγωγικότητα.  Η σημερινή επιρροή Άρη – Κρόνου σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις, αν και αυτό μπορεί να έχει τη μορφή ενός μικρού μαθήματος  ζωής ή καθυστέρησης.

Ζυγός

Η Σελήνη κατευθύνεται στο αντίθετο ζώδιο σου σήμερα, προτρέποντας σε να αναζητήσεις περισσότερη ισορροπία και μέτρο στη ζωή σου.  Η ανάγκη σου για συντροφιά βρίσκεται στο επίκεντρο.  Ωστόσο ο Άρης συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιο σου, ενθαρρύνοντας την ανεξάρτητη, πρωτοποριακή πλευρά σου. Οι άλλοι μπορεί να φαίνεται ότι σου προκαλούν μια αμυντικότητα σήμερα, αλλά μπορεί επίσης να δείχνουν μια πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου μέσω των αλληλεπιδράσεων σου.  Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις προσαρμογές και τις βελτιώσεις σε σχέση με τολμηρές κινήσεις.  Μια άβολη διέλευση Άρη – Κρόνου μπορεί να σπάσει προσωρινά τον αυθορμητισμό σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου, αναδεικνύοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και την επιθυμία να είσαι χρήσιμη.  Ενώ μπορεί να είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να φτιάξεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά σημαντικούς τρόπους, μπορεί σήμερα να νιώσεις πίεση ή ένταση που παρεμβαίνει.  Δε χρειάζεται να αγνοήσεις το κίνητρο σου για να διορθώσεις τα πράγματα, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνεις ότι μπορείς για να ρυθμίσεις τον εαυτό σου.  Επιπλέον η σημερινή πεμπτουσία Άρη – Κρόνου είναι μια δευτερεύουσα, κάπως ενοχλητική πτυχή που τιμωρεί την ανυπομονησία και επιβραβεύει την εργασία για προσαρμογές και αλλαγές.

Τοξότης

Η μετακίνηση της Σελήνης στο δημιουργικό σου τομέα φέρνει περισσότερο φως στην προσωπικότητα σου.  Ωστόσο η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις, οι οποίες μπορεί να ζεστάνουν τα πράγματα, λόγω μια αντίθεσης Σελήνης –Άρη και μια όψης Άρη – Κρόνου.  Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι προσωρινά απενεργοποιημένος, κυρίως λόγω μιας διακοπείσας ροής έμπνευσης και κινήτρων.  Μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να ακολουθήσεις κοινωνικές δραστηριότητες, κάτι που μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ταυτόχρονη ανάγκη να ασχοληθείς με ένα προσωπικό θέμα ή ευθύνη.

Αιγόκερως

Η σημερινή επιρροή Άρη – Κρόνου μπορεί να ρίξει ένα μικρό κλειδί σε ένα σχέδιο και μια αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί επίσης να δημιουργήσει κάποια ένταση.  Το σύμπαν μπορεί να επισημάνει ένα ελάττωμα ή μια πραγματικότητα που σε επιβραδύνει προσωρινά.  Στην ιδανική περίπτωση πρόκειται μόνο για μικρές προσαρμογές και στη συνέχεια επαναφορά  των πραγμάτων στη σωστή τροχιά.  Όσο συναρπαστικό κι αν είναι ένα τρέχον έργο ή μια προσπάθεια, η επιβράδυνση για να γίνει κάτι σωστά δεν μπορεί να βλάψει και μπορεί να είναι ακριβώς η στιγμή για να κάνεις μια τέτοια εξοικονόμηση.  Το να έχεις σκυμμένο το κεφάλι, να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα ή να εκπληρώσεις τα καθήκοντα σου μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα υπό αυτή την επιρροή.

Υδροχόος

Με τη σημερινή επιρροή Άρη – Κρόνου ίσως είναι καλύτερο να πάρεις τα πράγματα εύκολα και να αποφύγεις να ξεκινήσεις ολοκαίνουργια έργα ή να πάρεις πρωτοβουλίες.  Ενώ η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να συνδεθείς και να μάθεις, το να σκέφτεσαι υπερβολικά πράγματα μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν δε φτάσεις πουθενά.  Μπορεί να παλέψεις με το αν θα ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου ή θα διατηρήσεις τα πράγματα πρακτικά.  Είναι πιθανώς καλύτερα να αποφύγεις προσωρινά να λαμβάνεις ουσιαστικές δεσμεύσεις και αποφάσεις ιδιαίτερα που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση, εκδόσεις ή νομικά θέματα.

Ιχθύες

Ενώ η μετακίνηση της Σελήνης στο σταθερό ηλιακό 2ο οίκο σου σε ωθεί να αναζητήσεις άνεση σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια συναισθηματική όραση.  Ο Άρης που αυτή τη στιγμή διασχίζει τον τομέα της οικειότητας σου, έρχεται σε αντίθεση με τη Σελήνη και σχηματίζει μια άβολη όψη με τον Κρόνο, επιβραδύνοντας σε για να καταλάβεις τα λάθη σου.  Ωστόσο μπορεί να είναι απογοητευτικό ή να το νοιώθεις περιττό αυτή τη στιγμή.  Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να φαίνεται πολύ απαιτητικός ή λίγο ανεύθυνος σήμερα.  Είναι δύσκολο να διαβάσεις ένα άτομο ή μια κατάσταση αυτή τη στιγμή γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή.

 

Read More

And More