Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είναι μια καλή στιγμή να θέσεις κάποιους κανόνες και κάποιους στόχους που ενισχύουν εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ξεκαθάρισμα των ημιτελών εργασιών είναι ικανοποιητικό. Βλέπεις την αξία του προγραμματισμού και της υπομονής. Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια ευχαρίστηση τώρα, αλλά αξίζει τον κόπο και υπόσχεται μεγαλύτερα οφέλη αργότερα. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο πίσω από το δικό σου σήμερα όπου θα μείνει για μερικές μέρες και χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου ή απλά μακριά από τη ρουτίνα και το άγχος. 

Ταύρος
Οι άλλοι σε εκτιμούν για τη συνεισφορά και την αφοσίωση σου σήμερα. Η τήρηση μερικών κανόνων σε βοηθά να καθαρίσεις τη συνείδηση σου και μπορεί να ωφελήσει τις επικοινωνίες. Η συνεργασία φέρνει ανταμοιβές. Κάτι που κάνεις τώρα θα διατηρήσει τη δύναμη και την αξία του για πολύ καιρό ακόμα. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις πράξη τις εμπνευσμένες, καινοτόμες ιδέες σου. Μπορεί να έχεις έντονη ανάγκη να είσαι παραγωγική σήμερα, αν και η εστίαση σου είναι σε πρακτικές επιδιώξεις παρά σε στόχους ευτυχίας. 

Δίδυμοι
Αυτό που σε απασχολεί τώρα είναι το τι θα σε ωφελήσει σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα και παροδικά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αναβολή προσωπικών απολαύσεων, είσαι πρόθυμη να το κάνεις για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Το να θέτεις τις σωστές προτεραιότητες είναι μέρος αυτού. Οι ευθύνες είναι σε πρώτο πλάνο, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου συναντώντας εκεί τον Κρόνο. Χρήσιμες πληροφορίες έρχονται στον δρόμο σου. 

Καρκίνος
Σήμερα πρωταγωνιστεί η υπεύθυνη πλευρά σου. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι σε υψηλό επίπεδο. Κοιτάς στα μάτια τους άλλους και ταυτόχρονα είσαι ειλικρινής -κι αυτό σε κάνει να πετύχεις τους στόχους σου. Η μέρα φέρνει θετικές κριτικές ή καλά νέα. Η αξιοπιστία, η εμπειρία και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται και συμβάλλουν στην επιτυχία σου και την εξέλιξή σου.  

Λέων
Αν θέλεις να εμβαθύνεις σε κάτι που σε απασχολεί, σήμερα είναι η ιδανική μέρα. Ένα μπλοκάρισμα ή ένα πρόβλημα που προκύπτει σε οδηγεί τελικά σε πολύ σημαντικές και χρήσιμες βελτιώσεις. Ίσως τώρα  αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάτι που σε ευχαριστεί για να κερδίσεις κάτι πιο σημαντικό για σένα μακροπρόθεσμα. Το να δεχτείς τη βοήθεια ή την υποστήριξη κάποιου είναι πολύ πιθανό. Το ένστικτο και η διαίσθησή σου, σε καθοδηγούν σωστά στα επαγγελματικά σου.

Παρθένος
Μια σχέση σου μπορεί να γίνει πιο σοβαρή τώρα. Η διπλωματία είναι μια τακτική που βοηθάει πολύ. Έχεις μάθει πια και απολαμβάνεις τα απλά πράγματα στις σχέσεις σου και αυτό τις ενδυναμώνει. Δένεσαι, επικοινωνείς τα συναισθήματά σου, γίνεσαι πιο τρυφερή και η σχέση σου καλυτερεύει. Αν δεν έχεις σχέση, η εύνοια επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου. 

Ζυγός
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα τη εργασίας και ενώνεται με τον Κρόνο εκεί. Οι καθημερινές υποχρεώσεις στα επαγγελματικά δεν σε ζορίζουν. Έχεις το βλέμμα σου στους μελλοντικούς στόχους και είσαι διατεθειμένη να κάνεις ό,τι χρειαστεί. Οι προσωπικές σχέσεις διανύουν μια πολύ καλή φάση. Επικοινώνησε τα συναισθήματά σου με πράξεις, πάρε στα σοβαρά τη δέσμευσή σου και θα βιώσεις υπέροχες στιγμές. 

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να νιώθεις ασφαλής και αρκετά σίγουρη για τον εαυτό σου. Η δημιουργικότητά σου είναι στα πάνω της, πρόσεξε όμως γιατί μερικές φορές οι απόψεις σου είναι λίγο πιεστικές. Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στον τομέα της χαράς σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις προσωπικές σου σχέσεις. Βρες τη σωστή ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και ευχαρίστηση. 

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις μια κατάσταση με περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Η Σελήνη ενώνεται με τον Κρόνο στον ηλιακό 4ο οίκο σου και σε ωθεί να εστιάσεις  στην προσωπική σου ζωή. Το να μοιράζεις τον χρόνο σου πιο σωστά ανάμεσα στη δουλειά και την ευχαρίστηση κάνει τα πάντα λιγότερο αγχωτικά. Ένας έξυπνος τρόπος να βελτιώσεις την παραγωγικότητα σου προκύπτει τώρα.  

Αιγόκερος
Είσαι σωστά οργανωμένη, σε άμεση επαφή με τις ευθύνες σου και δεν χάνεις χρόνο σε πράγματα που αποσπούν την προσοχή σου από τους στόχους σου. Γνωρίζεις τα όριά σου, οι προσδοκίες σου είναι ρεαλιστικές κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Η συγκέντρωση και η εστίαση σε κάτι ιδιαίτερο για εσένα σου φτιάχνει τη διάθεση. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο σήμερα και μπορεί να υπάρξει μια σημαντική συζήτηση. Λίγη αυτοπειθαρχία μπορεί πραγματικά να σε φτάσει πολύ μακριά. 

Υδροχόος
Η ιεράρχηση έρχεται πιο φυσικά για εσένα σήμερα τόσο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, όσο και στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για την ενίσχυση ενός στόχου σήμερα, με μια ώριμη προσέγγιση και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Το να κάνεις μια προσωπική θυσία για να πετύχεις κάτι που θέλεις πολύ, αξίζει τον κόπο. Οι καλές σχέσεις στη δουλειά μπορούν τελικά να βοηθήσουν την απόδοση σου ή να σε κάνουν να νιώσεις πιο ασφαλής. Η μετακίνηση της Σελήνης από το ζώδιο σου σήμερα μπορεί να τακτοποιήσει τα συναισθήματα σου. 

Ιχθείς
Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου νωρίς σήμερα, ξεσηκώνοντας την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Απολαμβάνεις τη συντροφιά των έμπιστων φίλων, της οικογένειας ή του συντρόφου. Ακούγοντας με περισσότερη προσοχή τους άλλους τώρα, να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει πολύ. Οι συμβουλές τους και η εμπειρία τους θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες. Ο Κρόνος που διέρχεται στο ζώδιο σου δεν έχει να κάνει μόνο με τα όρια και τα μπλοκαρίσματα. Μαθαίνεις να βλέπεις τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου πιο ρεαλιστικά και αυτό σε ενδυναμώνει.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164