Σου “κλείνουμε” ραντεβού με τον κομμωτή των stars! Ρώτα τον ό,τι θες!

Είμαι πολύ happy για δύο λόγους: πρώτον, γιατί σε λίγες μέρες θα συναντήσω τον Νικόλα Βιλλιώτη, official hair stylist της Garnier Fructis και αγαπημένο κομμωτή πολλών διάσημων ελληνίδων όπως η Έλλη Κοκκίνου. Περνάω πάντα υπέροχα μαζί του, με “κερνάει” τα καλύτερα beauty tips και φεύγοντας παίρνω μαζί μου πολλές νέες ιδέες για χτενίσματα.

Δεύτερον, γιατί από σήμερα εγκαινιάζεται μια ολοκαίνουρια στήλη όπου όλες οι αγαπημένες φίλες του TLIFE (εσύ, εσύ, εσύ…) μπορεί να στέλνουν εδώ την ερώτησή τους στον ειδικό κι εγώ σε ρόλο μεσολαβητή να μεταφέρω τις beauty απορίες σου!

Την ερχόμενη Παρασκευή, λοιπόν, έχω ήδη σημειώσει στην ατζέντα μου να συναντήσω τον Νικόλα Βιλλιώτη στο ολοκαίνουριο Atelier Garnier Fructis που θας μας χτενίζει δωρεάν (διάβασε εδώ περισσότερα).

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στο λουτήρα και στο πιστολάκι (φυσικά και θα επωφεληθώ της συνάντησης για ένα super χτένισμα!) θα βγάλω το μαγικό κασετοφωνάκι και θα του κάνω τις δικές σου ερωτήσεις.

Έχεις, λοιπόν, μόλις τρεις μέρες για να στείλεις εδώ όλες τις απορίες σου για μαλλιά που θα ήθελες να σου απαντήσει ο αγαπημένος κομμωτής των stars. Ποια βαφή μου ταιριάζει; Ποια είναι τα πιο hot χτενίσματα για φέτος; Αυτές θα είναι οι δικές μου ερωτήσεις στον Νικόλα.

Τώρα στείλε εδώ τις δικές σου. Οι απαντήσεις θα δημοσιευθούν την ερχόμενη εβδομάδα μέσα από σχετικό άρθρο!

Read More

And More