Ένα εντυπωσιακό fashion event με επώνυμες παρουσίες [pics]

Mε ένα ολοήμερο κάλεσμα στην καταπράσινη αυλή του The Albion στο Ψυχικό, η κορυφαία ελληνική εταιρεία υποδημάτων ΤSAKIRIS MALLAS παρουσίασε τη συλλογή “Summer Reflections” για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, μια συλλογή-ωδή στη σύγχρονη πολυδιάστατη γυναίκα. Εκπρόσωποι από το χώρο των Μέσων, επώνυμες λάτρεις του brand και fashion bloggers έδωσαν το «παρών» για να ανακαλύψουν τις νέες προτάσεις της ΤSAKIRIS MALLAS, που δεν σταματά ποτέ να πρωτοπορεί και να εντυπωσιάζει.

Την παράσταση έκλεψε το μοναστηριακού τύπου τραπέζι που δέσποζε σε περίοπτη θέση στο κέντρο της αυλής, με μια πολυτελή ανθοσύνθεση να αναδεικνύει τις 16 πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της φετινής συλλογής «σερβιρισμένες» σε πορσελάνινα πιάτα, αληθινά αντικείμενα πόθου για κάθε γυναίκα. Το ονειρεμένο σκηνικό απαθανάτισαν με ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενες, ενώ οι φωτογραφίες από τα ξεχωριστά «εδέσματα» κατέκλυσαν τα social media. Ταυτόχρονα, στις ειδικά διαμορφωμένες ροτόντες του κήπου, που είχε κλειστεί κατ’αποκλειστικότητα για την περίσταση, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας να απολαύσουν ένα γευστικό brunch από το πρωΐ μέχρι μεσημεριανό και early dinner τις απογευματινές ώρες, συζητώντας για θέματα μόδας, ομορφιάς αλλά και επικαιρότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη αίσθηση δημιούργησαν επίσης και οι καμβάδες με εικόνες από την καμπάνια της νέας συλλογής, που θύμιζαν αληθινή έκθεση φωτογραφίας σε ανοιχτή γκαλερί. Εμπνευσμένη από τις αντανακλάσεις της εύθραυστης αλλά συνάμα δυναμικής γυναικείας ψυχοσύνθεσης η καλοκαιρινή καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε ένα αφαιρετικό σκηνικό που παραπέμπει σε «σεληνιακό τοπίο», με την εκθαμβωτική Ρωσίδα μοντέλο Natalia Sirotina να ποζάρει πάνω σε επιβλητικά, ειδικά κατασκευασμένα installations από καθρέφτες. Ο φωτογραφικός φακός του Δημήτρη Σκουλού αιχμαλώτισε τα συναισθήματα, την ανάγκη έκφρασης του δυναμισμού και την αέναη αναζήτηση της γυναικείας φύσης για οτιδήποτε καινούριο. Το styling της φωτογράφησης ανέλαβε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το hair styling ο Βασίλης Στρατηγός και το μακιγιάζ η Σοφία Σαριγιαννίδου, σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών υπό την επιμέλεια του Κώστα Κόκκινου.

Αντανακλώντας τις διαφορετικές πτυχές της γυναικείας προσωπικότητας, τις εναλλαγές στη διάθεση και την προσαρμοστικότητα της κάθε γυναίκας στις καταστάσεις, η συλλογή “Summer Reflections” αποτελείται από εντυπωσιακές δημιουργίες που αναδεικνύουν το στυλ και την αυτοπεποίθηση των αυθεντικών fashionistas. Τα εξωτικά snakeskin mules συνυπάρχουν αρμονικά με τα έντονα γεωμετρικά μοτίβα που αποτυπώνονται πάνω στα ιδιαίτερα πέδιλα. Οι πολυτελείς λεπτομέρειες από πέρλες σε συνδυασμό με τα sexy πέδιλα στις αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του μπεζ προσθέτουν μια ιδιαίτερη θηλυκότητα, ενώ τα διακριτικά slippers αποθεώνουν τη γυναικεία κομψότητα. Η συλλογή Spring/Summer 2017 της ΤSAKIRIS MALLAS αντικατοπτρίζει όλες τις εκφάνσεις της γυναίκας αλλά και τον τρόπο που η ίδια βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Δες φωτογραφίες από το κάλεσμα

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μάντυ Περσάκη

Έλενα Παπαβασιλείου

Ζοζεφίν, Αποστολία Ζώη

Φωτεινή Πετρογιάννη

Νεφέλη και Ναταλία Γεωργαλά, Ίρις Λεονταρίτη

Δέσποινα Καμπούρη

Μαντώ Γαστεράτου

Φλορίντα Πετρουτσέλη

Μυρτώ Κάζη

Μαρία Λουίζα Βούρου

Read More

And More