Δες τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν οι stars για να υποδεχθούν το 2012!

Μπορεί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να έχει περάσει πια, αλλά μόλις κυκλοφόρησαν photos διασήμων από εκείνη την μέρα. Photos που δείχνουν τα beauty looks που επέλεξαν οι διάσημες για να υποδεχθούν το 2012! Άλλες προτίμησαν πιο θεαματικά looks, άλλες ελαφριές λάμψεις και πιο φυσικά μαλλιά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ήταν εντυπωσιακές! Ή μήπως δεν τα κατάφεραν όλες και τόσο καλά; Έχουμε photo και beauty voting για να ψηφίσεις!

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian υποδέχθηκε το 2012 στo Tao Club στο Las Vegas. Το beauty look που επέλεξε για να υποδεχθεί την νέα χρονιά δεν ήταν και πολύ διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Φόρεσε όπως πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες (σε αυτό το video μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες) ενώ έκανε ένα smoky eye με γήινες σκιές. Τα χείλη της τα φώτισε με ένα lip gloss σε φυσική απόχρωση. Όσον αφορά τα μαλλιά της, άφησε στην άκρη το αγαπημένο της ponytail και έβαλε κουμπωτή αφέλεια (εδώ σου έχουμε το how to).

Lady Gaga

H Lady Gaga έδωσε ένα μοναδικό show την βραδιά της Πρωτοχρονιάς στην Times Square και φυσικά εμφανίστηκε μεταμφιεσμένη! Κάτω από την τεράστια μάσκα της με τα στρας, η Lady Gaga φόρεσε ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν και τράβηξε μια χοντρή γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Τα μαλλιά της δε, ήταν πιασμένα σε ένα faux bob καρέ.

Paris Hilton

H Paris Hilton υποδέχθηκε την νέα χρονιά στο W στο South Beach και για μια ακόμη φορά οι πολύτιμοι λίθοι συμμάχησαν για να πετύχει μια εμφάνιση που θα έκανε τους πάντες να την προσέξουν. Τα μαλλιά της τα άφησε φυσικά ενώ τα στόλισε με μια στέκα που θύμιζε τιάρα ενώ το μακιγιάζ της επικεντρώθηκε στα μάτια: μια χοντρή γραμμή eyeliner, shimmering σκιά και ψεύτικες βλεφαρίδες. Το φάουλ που έκανε εδώ η Paris είναι ότι οι βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού δεν κόλλησαν καλά. Με μια πιο προσεκτική ματιά στην photo θα το διαπιστώσεις κι εσύ!

Fergie

H Fergie αγαπά τα ηλιοκαμμένα looks και τα φυσικά μαλλιά. Στο Mirage Resort Hotel & Casino στο Las Vegas, όπου και υποδέχθηκε την νέα χρονιά, εμφανίστηκε με μαλλιά με φυσικούς κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της είχε ηλιοκαμμένη επιδερμίδα με λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά και βερικοκί σκιά στα μάτια. Tip που εφάρμοσε κι εκείνη ήταν οι ψεύτικες βλεφαρίδες με έμφαση την εξωτερική γωνία του ματιού.

Beauty λεπτομέρεια: τα νύχια της Fergie

H Fergie αγαπά τα νύχια στιλέτο και ήταν η πρώτη που τα καθιέρωσε από τις αρχές του 2011. Έναν χρόνο μετά, υποδέχθηκε την νέα χρονιά με τα ίδια ακριβώς νύχια. Οι πιο τολμηρές θα πρέπει να τα υιοθετήσουν άμεσα μιας και πρόκειται για hot trend στον κόσμο της ομορφιάς.

Rihanna

H Rihanna ήταν από τις λίγες stars που ανέβασαν photo με το πρωτοχρονιάτικο look τους στο twitter αλλά και που επέλεξαν ένα πιο επιτηδευμένο- official beauty look. Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κότσο αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της, έντυσε τα χείλη της με ένα κατακόκκινο shiny κραγιόν και έβαλε γύρω από τα μάτια της μια shimmering σκιά την οποία έκανε να φαίνεται εντονότερη με μαύρο περίγραμμα.

Τάμτα

Η Τάμτα δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ με τις επιλογές της και φυσικά δεν περιμέναμε να το κάνει ούτε τώρα! Άφησε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς (σου δείχνουμε πώς να πετύχεις αυτό το χτένισμα εδώ), φόρεσε στα χείλη της το αγαπημένο της καθαρό κόκκινο κραγιόν και έβαλε στα μάτια της μαύρο περίγραμμα με shimmering σκιά σε taupe.

Φήφισε το αγαπημένο σου πρωτοχρονιάτικο beauty look!

Read More

And More