Κ. Μαρτάκης στο TLIFE: Ο έρωτας, το μιούζικαλ που ετοιμάζει και η συνεργασία με Θεοδωρίδου – Ρόκκο!

Αυθόρμητος, εξωστρεφής και άκρως αποκαλυπτικός ο Κώστας Μαρτάκης έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Θωμαή Απέργη και είναι έτοιμος να ξετρελάνει το κοινό.
Ο Κώστας έρχεται στο TLIFE και μας μαθαίνει… “Μαθηματικά” (που είναι και ο τίτλος του νέου του τραγουδιού) μιλά για τη νέα συνεργασία του στη διάσημη αθηναϊκή πίστα, το μιούζικαλ που ετοιμάζει, τον έρωτα και την όμορφη περίοδο που διανύει!
Φέτος σε βρίσκουμε στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο. Πώς προέκυψε η φετινή συνεργασία;
“Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι για μια ακόμη φορά με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν αρκετές φορές και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Με τον Στέλιο Ρόκκο τραγουδήσαμε μαζί το νέο μου κομμάτι “Τα καλοκαιρινά σ’ αγαπώ” και είχαμε καλή χημεία και περάσαμε πολύ όμορφα. Έχουμε μαζευτεί εδώ πολλοί “τρελοί” και το θέαμα που θα απολαύσει όποιος έρθει να μας δει, θεωρώ ότι είναι πολύ ξεχωριστό.”

/

Τι θα δούμε στη σκηνή στο Κέντρο Αθηνών;
“Το ωραίο φέτος είναι πως μπερδευόμαστε όλοι στη σκηνή. Δεν βγαίνει να πει ο καθένας το πρόγραμμά του και τελείωσε. Αντίθετα, έχουμε πολλές συναντήσεις επί σκηνής και εκπλήξεις. Τα έχουν σκεφτεί όλα πολύ καλά οι δυο μικροί της παρέας (σ.σ. έτσι λέει τον Στέλιο Ρόκκο και την Νατάσα Θεοδωρίδου). Έχουμε φέρει και στο προσκήνιο τραγούδια που αγαπά ο κόσμος, αλλά δεν ακούγονται πολύ τελευταία και υπόσχομαι ένα όμορφο πρόγραμμα. Γι’ αυτό θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τσακουμάκο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι σε αυτό το σχήμα και αυτήν την όμορφη παρέα.”
Άγχος έχεις αυτήν την περίοδο;
“Έχω δημιουργικό άγχος… Θέλω να πάνε όλα καλά. Μπορεί να έχουμε δέσει σαν ομάδα, αλλά δεν έχουμε κάνει πολλές πρόβες και κάνουμε αλλαγές στο πρόγραμμα για να υπάρχουν συνέχεια καινούρια πράγματα.”

/

Μετά το Rent, φέτος θα ξανακάνεις μιούζικαλ;
“Στο Loft στο Badminton θα ανέβει μια παράσταση σε κείμενο του Μίνωα Θεοχάρη και χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού, όπου θα συμπρωταγωνιστώ με την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Άγγελο Μπούρα και την Μυριέλλα Κουρεντή”.
Σου αρέσει ο χώρος της υποκριτικής; Θα ήθελες να ασχοληθείς και επαγγελματικά ως ηθοποιός;
“Είχα ξανακάνει πριν 2 χρόνια το Rent και μου άρεσε πολύ. Όλο αυτό μου αρέσει και με βοηθά και στη δουλειά μου και αν είχα την ευκαιρία θα έκανα κάθε χρόνο μιούζικαλ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό, ούτε ότι θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την υποκριτική, αλλά στο μιούζικαλ τραγουδάω και χορεύω και αυτά τα κάνω και στη σκηνή. Παίζω λίγο, όμως και έχω ξεκινήσει και μαθήματα, γιατί όταν καταπιάνομαι με κάτι θέλω να το κάνω σωστά. Το σίγουρο είναι ότι με γεμίζει πολύ και αυτό έχει σημασία”.

/

Σε τι περίοδο της ζωής σου σε πετυχαίνουμε; Είσαι ερωτευμένος;
“Είμαι πολύ καλά αυτήν την περίοδο, σε ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που κάνω και περνώ πολύ όμορφα”.
Πριν λίγες μέρες είδαμε πως βρέθηκες μαζί με την Εριέττα Κούρκουλου στη διαδήλωση για την προστασία των αδέσποτων ενάντια στο νέο νόμο της Ρουμανίας. Πώς προέκυψε αυτή η πρωτοβουλία;
“Η αλήθεια είναι πως δεν μιλάω πολύ για αυτές τις δράσεις. Στις μέρες μας πρέπει να βοηθάμε όπου μπορούμε είτε αυτό έχει να κάνει με τα ζώα, με τους ανθρώπους, με οποιονδήποτε μας έχει ανάγκη. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο και καλό είναι όπου μπορούμε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας να το κάνουμε. Αυτή ήταν μια ενέργεια της Εριέττας και χαίρομαι που ανταποκρίθηκε και κινητοποιήθηκε πολύς κόσμος.”

/

Δισκογραφικά τι νέο ετοιμάζεις;
“Ετοιμάζω το νέο μου δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Platinum Records. Έχουμε πάρει ήδη μια γεύση από “Τα καλοκαιρινά σ’ αγαπώ” και τα “Μαθηματικά” και ολοκληρωμένη η δουλειά υπολογίζεται να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα.”

/

(Το φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες και την συνέντευξη είναι του Πέτρου Χόντου για το TLIFE)

Read More

And More