Οι πιο καλοντυμένες από το red carpet του MAD Walk 2012!

Εχθές πραγματοποιήθηκε για 2 χρονιά το Fashion Music project MAD Walk 2012 και το red carpet το περπάτησαν αρκετές κυρίες της showbiz. Όλες αναμφισβήτητα έκαναν την προσπάθεια τους και αξίζει να τις επιβραβεύσουμε για αυτό! Πολλές λοιπόν ήταν εκείνες που κέρδισαν τις εντυπώσεις λόγω της καλής αισθητικής τους κι άλλες λόγω των στιλιστικών τους υπερβολών. Ότι κι αν έγινε το σίγουρο είναι πως δεν σταμάτησαν να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Επειδή εδώ όμως είμαστε για να μιλήσουμε για μόδα δεν θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε σε κάτι άλλο πέρα από εκείνες που οι επιλογές τους μας κέρδισαν λόγω της καλής τους αισθητικής.

Το ΤLIFE σου συγκεντρώνει τις εμφανίσεις που ξεχώρισε και σου παρουσίαζει ότι επέλεξαν οι αγαπημένες επώνυμες να φορέσουν την λαμπερή αυτή βραδιά!


H πάντα σικάτη Σίσσυ Φειδά επέλεξε ένα pencil, που τόνιζε τη μέση φόρεμα μέχρι το γόνατο με έντονους ώμους των Mi-Ro. Η Σίσσυ το συνδύασε πολύ ωραία με μαύρα peep toes Casadei και clutch Rodo ενώ στα κοσμήματα κράτησε μία λιτή γραμμή φορώντας μόνο το ρολόι της και κομψά σκουλαρίκια.


Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία ωραία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας ένα από τα δημοφιλέστερα trends της σεζόν που θέλει την κοιλιά έξω στην δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos. Η πράσινη από βελούδο pencil φούστα και με την ίδια απόχρωση από βελούδο μπλούζα της ήταν μία ωραία – νεανική πολύ – επιλογή για το κόκκινο χαλί. Οι γόβες με λουράκι και το λεοπάρ clutch, Jimmy Choo, έδωσαν μια ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολο της.


H Nikki Ponte έκανε έναν ανδρόγυνο συνδυασμό με μαύρο κοστούμι που το συνδύασε με λευκό πουκάμισο – μας άρεσε πολύ η παραμάνα καρφίτσα στο λαιμό – και γόβες σε nude απόχρωση.
.

Η Μαρίνα Βερνίκου με total leather σύνολο – δερμάτινο στενό παντελόνι και jacket – που το συνδύασε με top εμπριμέ με διακριτική διαφάνεια. Φώτισε το σύνολο της με χρυσά σκουλαρίκια και δαχτυλίδι αλλά και clutch στην ίδια απόχρωση του Alexander McQueen.

H Tατιάνα Στεφανίδου ήταν από τις κομψές παρουσίες της βραδιάς με ένα μαύρο σύνολο που αποτελείται από στενή pencil φούστα και top, Max Mara. Διατήρησε natural την απόχρωση στα αξεσουάρ με γόβες Christian Louboutin και clutch Prada.


Την Νατάσα Καολγρίδη την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά την έλευση της στο γήπεδο του tae kwon do με γυαλιά Ray Ban και οφείλω να ομολογήσω πως μας εντυπωσίασε απόλυτα η μαύρα βελούδινη κάπα της σε συνδυασμό με την δαντέλα που ξεχώριζε από μέσα.

Read More

And More