Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι που έριξαν πόρτα στο “Dancing” ! Μάθετε το ποιοι είπαν “όχι” στο σόου του ΑΝΤ1…

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον δεκαοχτώ άτομα απέρριψαν το «Dancing With The Stars 2» πριν τελικά καταλήξει η παραγωγή στην τελική δεκατετράδα των σταρ που θα χορεύουν κάθε Κυριακή. Βέβαια, πολύ πριν από την πρεμιέρα του σόου είχε αρχίσει η παραφιλολογία γύρω από τα ονόματα που θα χορέψουν. Κι ενώ πέρυσι τα δεκατέσσερα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για το σόου αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό, φέτος δεν προλαβαίναμε να μετράμε τα «όχι».

Το… χορό άνοιξε ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος με συνέντευξή του στο «TV Εθνος», που με σκληρούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε κατά του σόου και του ΑΝΤ1 και διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να χορεύει. Επειτα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και τα «όχι» έπεφταν βροχή. Ιδού, λοιπόν, τα πρόσωπα που φέρονται ότι αρνήθηκαν να χορέψουν στο «Dancing». Η Ελένη Πετρουλάκη σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν» δήλωσε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στο σόου λόγω οικογενειακών και όχι μόνο υποχρεώσεων. Η γλυκύτατη Λίνα Σακκά απέρριψε την πρόταση για το «Dancing» γιατί δεν ήθελε να πάρει μέρος σε ένα τέτοιο σόου που δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμά της, δηλαδή την υποκριτική.

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι ήταν θετικός στην πρόταση αλλά τελικά δεν κατάφερε να συνδυάσει χορό και θέατρο. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, και πάλι στην Ελ. Μελέτη, είπε ότι το μαρκάρισμα του ΑΝΤ1 ήταν στενό αλλά προτίμησε να μείνει στο επάγγελμά του. Για γκεστ εμφάνιση, όμως, το συζητάει. Η Ζέτα Δούκα, την οποία από του χρόνου θα τη δούμε στο σίριαλ του Mega «Οι Βασιλιάδες», αρνήθηκε την πρόταση αφού εμφανίζεται στη θεατρική παράσταση «Μαύρη Κωμωδία» και, σε συνδυασμό με τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Mega, δεν είχε χρόνο για… χορούς.

Η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε και αυτή πρόταση για να συμμετάσχει στο σόου του ΑΝΤ1, αλλά είπε «όχι» αφού ο χρόνος της είναι περιορισμένος. Κι επειδή «επιβάλλεται» να χορεύει στο «Dancing» κι ένας ολυμπιονίκης, αρχικά η Φανή Χαλκιά ήταν αυτή που δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή. Οπως αποκάλυψε, και φέτος και πέρυσι της ζήτησαν να χορέψει αλλά αρνήθηκε γιατί ντρέπεται πάρα πολύ να χορέψει δημοσίως και προτιμά να δώσει χρήματα από το να πάει σε ένα σόου που το δικαιολογούν ως φιλανθρωπικό. Η πρώην Σταρ Ελλάς Ειρήνη Σκλήβα ήταν ένα από τα πρόσωπα που επίσης είπαν «όχι» στον ΑΝΤ1 και στο χορευτικό σόου, γιατί, αν και θεώρησε τιμητική την πρόταση, δεν είχε χρόνο. Ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος δεν μπορούσε να κάνει πέντε ώρες την ημέρα πρόβες και έτσι προτίμησε τα νυστέρια του. Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Εύη Φραγκάκη φημολογείται ότι απάντησε πως η ενημέρωση αποτελεί προτεραιότητά της και έτσι το όνομά της προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο με τα «όχι».

Η Βάσια Παναγοπούλου είπε ορθά-κοφτά «είμαι ηθοποιός, όχι χορεύτρια» και έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την πόρτα στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Καραμίχος, που έπαιζε μαζί με τον Χρανιώτη στην «Ονειροπαγίδα», δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να χορέψει, όπως και η συμπρωταγωνίστρια του Μαρία Σολωμού, ενώ η Μιμή Ντενίση αρνήθηκε γιατί -σύμφωνα με το gossiptv.gr- το θεώρησε επικίνδυνο για τη δημόσια εικόνα της και προτεραιότητα έχει το θέατρο. Ο φωτογράφος και κριτής του «Next Top Model» Χάρης Χριστόπουλος, καλεσμένος στο «10 με 1 μαζί», δήλωσε ότι δεν έχει κι αυτός τον απαιτούμενο χρόνο, ενώ ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός είπε κι αυτός το «όχι». Επίσης η παρουσιάστρια Βάσια Λόη, που αυτόν τον καιρό είναι εκτός τηλεόρασης, φέρεται να είπε «όχι» στο «Dancing», όπως και η Κάτια Ζυγούλη. O Αντώνης Ρέμος αποτέλεσε διακαή πόθο του ΑΝΤ1 που τον ήθελε στο σόου, όπως και η Υβόννη Μποσκάη, αλλά αμφότεροι αρνήθηκαν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν στους στόχους του καναλιού που ήθελε ένα «μεγάλο» όνομα, αλλά ίσως το μεγαλύτερο «όχι» το άκουσαν από τον φίλο του του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή : ΤV Εθνος

Read More

And More