“Χορεύετε”; Ολα έτοιμα για το “Dancing” – Όλες οι λεπτομέρειες!

“Χορεύετε” ; Τα πάντα είναι έτοιμα για το ολοκαίνουργιο “Dancing with the stars” ! Μετά από περίπου δύο μήνες μεγάλης αγωνίας για τους Αντεννικούς, επιτέλους η προετοιμασία της τρίτης τηλεοπτικής έκδοσης του “Dancing” βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ναι, δύο μήνες τώρα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πέρασαν του… λυχναριού τα πάθη, στην προσπάθειά τους να βγάλουν στον αέρα το πολυσυζητημένο, κυριακάτικο σόου τους, μιας και τα προβλήματα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι ήταν δεκάδες. Προβλήματα τα οποία και δημιουργήθηκαν μετά την απόφασή τους να βγάλουν στον αέρα το “Dancing”, συμπιέζοντας προς τα κάτω ασφυκτικά τον προυπολογισμό της συγκεκριμένης παραγωγής.

Οπως ίσως φαντάζεστε, θα ήταν αδύνατον το “Dancing” λόγω κρίσης να βγει στον αέρα με τα οικονομικά δεδομένα άλλων εποχών, τα οποία τώρα φαντάζουν τουλάχιστον… εξωπραγματικά ! Να σκεφτείτε το κόστος του “Dancing” τις προηγούμενες χρονιές άγγιζε μέχρι και τα 140.000 ευρώ το επεισόδιο !

Λόγω του… “κουρέματος”, λοιπόν, σε μεγάλο πονοκέφαλο για τους Αντεννικούς, εξελίχθηκε και η υπόθεση που ακούει στο όνομα Ζέτα Μακρυπούλια, μιας και μετά την μείωση της τάξεως κοντά του 60.0% που υπέστησαν οι αποδοχές της, αντιστεκόταν σθεναρά στο να πει το “ναι”, με αποτέλεσμα μέχρι τελευταία στιγμή να εξελίσσεται ένα θρίλερ για το τι θα γίνει με το θέμα της παρουσίασης.

Εντέλει, και αφού είχαν προηγηθεί άλλα δύο ραντεβού, η Ζέτα την Παρασκευή το απόγευμα έδωσε τα χέρια με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, υπογράφοντας το πολυπόθητο, νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους, γεγονός που ανακούφισε τους πάντες, μιας και η αλήθεια είναι πως η παρουσία της Ζέτας στον ρόλο της οικοδέσποινας είναι συνυφασμένη με το “Dancing” !

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ,όμως, είχαμε και ακόμα μία ανατροπή σε σχέση με την προετοιμασία του σόου. Και αυτή η ανατροπή όπως σας έγραψα και με σχετική ανάρτησή μου την Κυριακή, είχε να κάνει με τον Φωκά Ευαγγελινό. Ο Φωκάς είχε αποφασίσει να μην συμμετέχει στο τρίτο “Dancing”, μιας κι αυτός όπως και η Ζέτα, δεν τα έβρισκε στα οικονομικά με το κανάλι, με αποτέλεσμα η διοίκηση του ΑΝΤ1 να έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αντικατάστασή του, πλησιάζοντας την Γκαλένα Βελίκοβα.

Η ανατροπή ,λοιπόν, ήρθε, όταν ο γνωστός χορογράφος είχε μία τελευταία επαφή με τον Γιάννη Λάτσιο το Σάββατο και μετά από μία συζήτηση που διήρκησε αρκετή ώρα, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι”.

Ετσι, στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα δούμε τους: Φωκά Ευαγγελινό, Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξη Κωστάλα και Γιάννη Λάτσιο. Μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε, όμως, «κλείδωσε» κι επισήμως ακόμα ένα πόστο σε ό,τι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και αυτό το πόστο δεν είναι άλλο από την παρουσίαση των μπακ στέιτζ, όπου και θα δούμε στο green room τον περσινό νικητή, Αργύρη Αγγέλου.

Και ενώ όλο το τριήμερο του Παρασκευοσαββατοκύριακου γινόντουσαν όλα αυτά, συγχρόνως έκλειναν σιγά – σιγά και οι θέσεις των εγχώριων σελέμπριτις που θα χύσουν αίμα, δάκρυα και ιδρώτα αυτό τον χειμώνα στο παρκέ ! Ετσι τα νέα πρόσωπα του παιχνιδιού είναι τα εξής : Γιώργος Τσαλίκης, Σπύρος Σούλης, Νίκος Αναδιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Ηλίας Βρετός, Κώστας Κρομύδας, Βάνα Μπάρμπα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βάσια Τριφύλλη, Νικολέτα Ράλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Κέλλυ Κελεκίδου και Μαριάντα Πιερίδη.

Οσο για το τι θα μας χορέψουν οι stars στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση; Οι πληροφορίες λένε πως οι άνδρες θα μας χορέψουν “τάγκο” και οι γυναίκες “τσα-τσα” !

Τέλος, αν αναρωτιέστε για το πότε θα γίνουν τώρα τα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ του σόου, έχω να σας πω, πως σύμφωνα με τις ασφαλείς μου πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γυριστεί ειδικό, διαφημιστικό σποτάκι για το “Dancing” ! Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον η πρεμιέρα του πια κοντοζυγώνει (11 Νοεμβρίου) και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να γίνει κάτι τέτοιο και δεύτερον οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και της Ζέτας, αλλά και της κριτικής επιτροπής, δεν αφήνουν τα περιθώρια για ένα τόσο πολύωρο και εξοντωτικό γύρισμα.

Το κανάλι προσανατολίζεται στο να δημιουργήσει ένα απλό, προαναγγελτικό σποτάκι, με το οποίο απλά θα ανακοινώνεται η πρεμιέρα του σόου, χωρίς εκπλήξεις.

Read More

And More