Το “Πρωινό Μou” σήμερα αναφώνησε… “Αμαζόοονα μου” !

Αμαζόοοοονα μου, αναφωνούσαν σήμερα το πρωί στο Mega η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ! Οι οικοδεσπότες του Πρωινού Mou , όπως μας είχαν υποσχεθεί από την περασμένη Παρασκευή, αποφάσισαν τελικά μαζί με τους Megaλικούς να την μεγαλώσουν την παρέα τους στο πλατό, χωρίς ,όμως, ταυτοχρόνως να περνούν για την ώρα σε κάποια επίσημη και μόνιμη πρόσληψη.

Τι θέλω να σας πω μ ΄αυτό; Πως επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και στην TV, είπαν και νέα πρόσωπα να έχουν δίπλα τους και οικονομία στο ταμείο της εκπομπής να κάνουν. Πως το κατάφεραν αυτό; Θα έχουν κάθε εβδομάδα έναν σπέσιαλ καλεσμένο ο οποίος θα δίνει το παρών στην εκπομπή, ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και από Δευτέρα; Από Δευτέρα πάμε γι ΄άλλα, ή πάμε γι ΄άλλους !

Ποδαρικό σε αυτή την νέα ενότητα – ας το πούμε έτσι – του Πρωινού Mou έκανε σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου, το γνωστό μοντέλο, το οποίο φυσικά έμελλε να γνωρίσουν οι πάντες στον ρόλο της… Αμαζόνας, όταν στάθηκε τυχερή και επιλάχθηκε να πρωταγωνιστεί στο σχετικό διαφημιστικό γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, ενώ μεγάλο σουξέ σημείωσε και σε ακόμη ένα εμπνευσμένο σποτάκι στο οποίο υποδυόταν την Λάρα Κροφτ !!!!

Read More

And More