Ποια είναι η γνωστή παρουσιάστρια της φωτογραφίας;

Η κοπέλα που βλέπεις στη φωτογραφία είναι μία πολύ γλυκιά και γνωστή παρουσιάστρια, που σε ένα μήνα περίπου θα ντυθεί νυφούλα! Το TLIFE την πέτυχε στην περιοχή του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα σε γνωστό εμπορικό κέντρο, ανανεωμένη και με καλοκαιρινή διάθεση.

…Δεν είναι άλλη, από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία επικοινωνήσαμε!

”Είμαι στον δρόμο τώρα, μόλις έφυγα από το Golden Hall. Δεν έκανα ψώνια για τον γάμο! Είχα πάει να πάρω ένα δωράκι για μία βάπτιση που θα πάω το Σάββατο”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η νεαρή παρουσιάστρια, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Ιουνίου, στο κτήμα Νάσιουτζικ στον Ιερό ναό Αγίου Σεραφείμ και θα φορά μια δημιουργία της Vera Wang. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει η ίδια, είναι από τις νύφες που δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να βρουν νυφικό και δεν χρειάστηκαν, παρά μόνο 5 λεπτά για να καταλήξει!

Αν οι προβλέψεις είναι σωστές, το νυφικό θα είναι παραδοσιακό με μακριά ουρά και πέπλο, κάτι που θέλει η Σταματίνα για να είναι ο γάμος όσο πιο ρομαντικός γίνεται. Τα παπούτσια είναι Casadei σε λευκό φυσικά χρώμα, ενώ ο γαμπρός, Θεμιστοκλής Σοφός, με τη σειρά του, θα φορά ένα κλασικό κοστούμι από τη νέα collection των Dolce & Gabbana.

Read More

And More