Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει τα Χριστούγεννα! Άναψε το δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας έβαλε η Ελένη Μενεγάκη, που άναψε το απόγευμα του Σαββάτου το μεγάλο και στολισμένο δέντρο γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι. Χαμογελαστή και πρόσχαρη η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε ανάμεσα στους λιλιπούτειους φίλους της και έγινε για λίγο και εκείνη παιδί.

Στη μοναδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων και τα είχε όλα: χορό, τραγούδι, μουσική,παιδικές φωνούλες, δώρα, εκπλήξεις και πολύ παιχνίδι, βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και σου εξασφάλισε πλούσιο υλικό.
Στηρίζοντας τον οργανισμό Make a Wish (Κάνε μια Ευχή) Ελλάδος, η όμορφη Ελένη Μενεγάκη πλαισιωμένη με παιδικά χαμόγελα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του εμπορικού κέντρου σε ένα περιβάλλον γεμάτο φώτα και μαγεία και έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές γιορτές.
Το εμπορικό γέμισε από παιδικές φωνές καθώς σχολεία και ωδεία τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μάλιστα, στο μουσικό κομμάτι συμμετείχε και η Ελένη, αφού όπως αποκάλυψε και στην εκπομπή της είχε κάνει πρόβες για να τραγουδήσει με τα παιδιά.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί διάσημοι φίλοι της Ελένης αλλά και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας “Θα σε πάρω να φύγουμε”, ενώ τραγούδησαν οι Κώστας Μαρτάκης, Demy, Κρυσταλλία, Courtney και 15 50.
Δες φωτογραφίες:

Με τον Κώστα Μαρτάκη

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι πρωταγωνιστές του “Θα σε πάρω να φύγουμε”

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Αντώνη Λουδάρο

Τζένη Μπότση

Αντώνης Λουδάρος, Μαρία Κορινθίου

Στιγμιότυπα από τη βραδιά

Read More

And More