Ειρήνη Μερκούρη: Το ξέσπασμα ενάντια στον Κωστόπουλο! Τι είπε στο TLIFE

Μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook ξέσπασε κατά του Πέτρου Κωστόπουλου με αφορμή τα όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Μεγάλης Τρίτης για τον Ιησού, η Ειρήνη Μερκούρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο TLIFE για τα λόγια του παρουσιαστή που την πρόσβαλαν ως Χριστιανή, όπως ανέφερε.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
“Σήμερα είναι η μέρα που ο Ιησούς τους πλάκωσε στις κλωτσιές μέσα στο ναό που πήγαιναν και πουλούσαν διάφορα;”, ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πρόσθεσε: “Μπήκε μέσα και τα πήρε στο κρανίο!”
Αυτά τα λόγια ενόχλησαν την Ειρήνη Μερκούρη, η οποία με ένα μακροσκελές κείμενο επισημαίνει το λάθος που έκανε ο παρουσιαστής και του ζητάει να ζητήσει συγνώμη από τον Ιησού Χριστό!
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Το TLIFE επικοινώνησε με την γνωστή τραγουδίστρια που δήλωσε πολύ ενοχλημένη με όσα άκουσε στο “Πρωινό Mou” από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η ίδια δήλωσε στο TLIFE:

“Κύριε Κωστόπουλε σήμερα το πρωί (σ.σ. Τρίτη) απογοητεύσατε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Απογοητεύσατε όλους τους ορθόδοξους Χριστιανούς στην Ελλάδα που σας έβλεπαν Μεγάλη εβδομάδα, Μεγάλη Τρίτη με το να αποκαλέσετε τον Ιησού Χριστό, τον δημιουργό των πάντων, τραμπούκο. Και με το να πείτε ότι έσπασε στο ξύλο όλους εκεί στο ναό του Σολομώντα.
Εγώ λοιπόν επειδή είμαι Ορθόδοξη Χριστιανή και το είδα, στεναχωρήθηκα απίστευτα και στεναχωρήθηκα γιατί με τόση ευκολία ο κύριος Κωστόπουλος και το πάνελ του έλεγαν όλα αυτά που έλεγαν για τον Χριστό και τον αποκαλέσουν τραμπούκο. Θέλω να απευθυνθώ στον κύριο Κωστόπουλο και να του πω ότι έχει μπερδευτεί γιατί ο Χριστός δεν είναι τραμπούκος, δεν είναι φασίστας. Είναι ντροπή ένας οικογενειάρχης άνθρωπος σαν τον κύριο Κωστόπουλο να βγαίνει και να βλαστημάει τον Ιησού Χριστό, τον Θεό μας τον ίδιο, τον δημιουργό τον πάντων, είναι ντροπή. Είναι ντροπή και εξευτελισμός αυτό το πράγμα.
Ξεχνάει ο κύριος Κωστόπουλος ότι ο Ιησούς Χρηστός ήρθε εδώ και έχυσε το αίμα του για μας τους αμαρτωλούς. Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει και να το λέει αυτό με τόση ευκολία δημοσίως την στιγμή που ξέρει ότι το βλέπουν εκατομμύρια κόσμος που είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Ελλάδα;
Δεν είναι η Μέρκελ ο Ιησούς Χρηστός, ούτε όλοι αυτοί που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και μας πολεμάνε. Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει εμάς. Είναι ντροπή, λοιπόν, ως Χριστιανή Ορθόδοξη ντρέπομαι για τον κύριο Κωστόπουλο λυπάμαι που το λέω, στεναχωρήθηκα απίστευτα.
Ζητάω από τον κύριο Κωστόπουλο, όχι ως αναμάρτητη εγώ (ως τραγικά αμαρτωλή), να καταλάβει τι έκανε και να κάνει το λιγότερο να βγει γονατιστός στην τηλεόραση που έχει το βήμα και να ζητήσει συγνώμη από τον Ιησού Χριστό. Αυτό θα ήθελα εγώ να δω. Αν κατάλαβε τι έκανε, θα πρέπει να το έχει κάνει ήδη. Θέλω να το δω αυτό όπως και όλοι οι Χριστιανοί πιστεύω που τον άκουσαν και τον είδαν. Να βγει και να ζητήσει συγχώρεση από τον Ιησού Χριστό.
Και μην πει κανείς ή ο ίδιος ότι και καλά είναι σάτιρα. Δεν κάνει καμία σατιρική εκπομπή ο κύριος Κωστόπουλος, δεν ξέρω αυτό το πράγμα. Απ’ ότι ξέρω δεν το κάνει αυτό, σατιρική εκπομπή κάνει ο Λαζόπουλος όχι ο Κωστόπουλος. Θα’ θελα, λοιπόν, να τον φωτίσει ο Θεός να καταλάβει τι έκανε και μάλιστα δημοσίως. Όπως με τόση ευκολία βγήκε και χλεύασε τον Ιησού Χριστό, όπως όλοι αυτοί που σταυρώσαν, να βγει και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος και πόσο μάλλον που στα λόγια λέγεται Χριστιανός να βγει και να ζητήσει συγνώμη από τον Ιησού Χριστό και να τον συγχωρέσει ο Ιησούς Χριστός
Γιατί να είναι σιγουρος ο κύριος Κωστόπουλος ότι στεναχώρησε βαθύτατα τον Ιησού Χριστό όπως και εμάς τους αμαρτωλούς Χριστιανούς Ορθοδόξους. Αυτό θα ήθελα να κάνει. Όπως πιστεύω και όλοι όσοι το είδαν που είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στεναχωρήθηκαν. Είναι λυπηρό, πραγματικά ασεβές. Όχι απλά ότι βρίζει έναν άνθρωπο, βρίζει τον ίδιο τον Θεό.
Πραγματικά λυπάμαι. Αντί να δίνει το παράδειγμα και στους ανθρώπους που παρακολουθούν την εκπομπή του δίνει το τραγικά λάθος παράδειγμα”.

Read More

And More