H C. Cox στη Χαβάη παρέα με το… μπικίνι της και τον B. V. Holt!

Η ηθοποιός Courteney Cox, συνδύασε σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι στη Χαβάη, τα επαγγελματικά με την προσωπική της διασκέδαση και χαλάρωση! Πολλές σκηνές από την καθημερινή σειρά, Cougar Town, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια, γυρίστηκαν εκεί. Δίπλα της, η κόρη της, Coco και ο γοητευτικός συμπρωταγωνιστής της, Brian Van Holt.

Λίγες μέρες πριν, ο πρώην σύζυγός της, David Arquette, αποκάλυψε τις υπόνοιές του, ότι η 46χρονη Courteney κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχε κρυφή σχέση με τον 41χρονο Holt, όταν βρέθηκε στην εκπομπή της Oprah. Στις επόμενες φωτογραφίες φαίνεται η Cox τρομοκρατημένη, ύστερα από ένα μεγάλο κύμα που παρέσυρε τον Holt την ώρα που έκανε surfing.

Λίγο αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας, αφού απόλαυσαν τις βόλτες στην παραλία, η ηθοποιός φορώντας ένα λαμπερό ένδυμα, συνόδευσε την 6χρονη κορούλα της σε ένα εστιατόριο, όπου δείπνησαν οι δυο τους μαζί με φίλους της πρώτης!

Επιπλέον, στη συνέντευξή του ο David δήλωσε ότι θα ήθελε να τα ξαναβρεί μαζί της. ”Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Αν ήμουν καλύτερος άνθρωπος, κάποιος που θα ήταν εκεί κάθε φορά που τον χρειαζόταν και θα την έκανε χαρούμενη στη σχέση, θα γυρνούσε; Είναι η καλύτερή μου φίλη και την αγαπάω με όλη μου την καρδιά.” Ο ίδιος έμαθε ότι η Cox κι ο Brian βρέθηκαν στη Χαβάη, αρκετές μέρες μετά από αυτή τη συνέντευξη.

Ο Βrian Van Holt, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων!

Read More

And More