FIVE: Η νέα ταινία με τις D. Moore, J. Aniston, A. Keys!

Η ταινία ”Five” που θα προβληθεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη στις 10 Οκτωβρίου, αποτελεί ένα ανθολόγιο, μία σειρά από πέντε ιστορίες, τις οποίες σκηνοθετούν -μεταξύ άλλων- η 42χρονη Jennifer Aniston, η 48χρονη Demi Moore και η 30χρονη Alicia Keys. Ρόλο τον οποίο τις βλέπουμε, για πρώτη φορά, να αναλαμβάνουν όλες μαζί!

Το ”five” καταπιάνεται με την προσβολή κάποιων γυναικών από τον καρκίνο του μαστού, καθώς και με την επίδραση αυτού στη ζωή των ίδιων, αλλά και των γύρω τους.

Την Τρίτη το πρωί λοιπόν, οι τρεις αυτές εντυπωσιακές γυναίκες εμφανίστηκαν στην εκπομπή ”Good Morning America” και μίλησαν για την ξεχωριστή συμμετοχή τους στην εμπνευσμένη αυτή ταινία. Μάλιστα, μαζί με τις τρεις τους, σκηνοθετούν και οι Penelope Spheeris και Patty Jenkins.

Επιπλέον, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, η Alicia, που είναι η νεότερη από τις τρεις και θα έπρεπε να ξεχωρίζει, δεν είχε κάνει καθόλου κολακευτική στυλιστική επιλογή, αλλά ”σώθηκε” από τη φυσική της ομορφιά.

Από την άλλη, η Aniston ήταν λαμπερή κι ιδιαίτερα ανανεωμένη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ λίγο πριν μπει στο στούντιο, απαθανατίστηκε όπως θα δεις στη συνέχεια, καθώς φωτογράφιζε στον δρόμο ένα μικρό και αρκετά χαριτωμένο σκυλάκι. Άλλωστε, είναι γνωστή η αδυναμία της στα κατοικίδια και ειδικά στα συγκεκριμένα τετράποδα.

Εκείνη όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Demi Moore!

Αν και βρίσκεται μόλις δύο χρόνια, πριν μπει στην δεκαετία των πενήντα, η Demi ήταν αρκετά σέξι -παρόλο που δεν φορούσε προκλητικά ρούχα- ενώ το πρόσωπό της χαρακτηριζόταν από μία αλλόκοτη για την ηλικία της φρεσκάδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, μπορεί και να επέλεξε τα ρούχα που θα φορούσε για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση, ο αγαπημένος της Ashton Kutcher!

Tέλος, όπως δήλωσε η Jennifer: ”Eλπίζουμε η ταινία αυτή να διασκεδάσει, να ενημερώσει και να εμπνεύσει το διάλογο, την έρευνα και την πρόληψη. Διαφορετικά, θα σημαίνει ότι οι στόχοι μας είναι μικροί.

Δες το trailer:

Read More

And More