Κ. Στικούδη στο ”Μίλα”: Μερικές φορές ζηλεύω και χωρίς λόγο!

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και συζήτησε με την Τατιάνα, την Τζούλη και την Μαρία για τις σχέσεις της με τους άντρες, τα one night stand και πολλά άλλα πικάντικα θέματα.

Παραδέχτηκε ότι έχει υποστεί κακοποίηση -ελαφράς μορφής- από άντρα, αλλά δεν είναι άνθρωπος που τα δέχεται αυτά, γι αυτό και τον εγκατέλειψε. ”Αν ο ”άνθρωπός” σου κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε αγαπάει”, τόνισε η Κατερίνα και στη συνέχεια ανέφερε πως ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη πρέπει να έχει υπομονή.

Όσα την χαλάνε σε έναν άντρα
”Το να είναι πολυλογάς, να μιλά ακατάπαυστα και να μην ακούει. Δεν μπορώ, κουράζομαι. Δεν αντέχω το να είναι φλύαρος, να μιλά πολύ χωρίς λόγο.”

Για τη ζήλεια
”Δεν μου έχει τύχει ποτέ να είναι πολύ ζηλιάρης ο άλλος, πολύ τρελός… Μπορεί και να είμαι τυχερή και να μην έχω διαλέξει ζηλιάρη… (γέλια) Και λίγη ζήλεια όμως, δεν βλάπτει στη σχέση, την κάνει πιο ενδιαφέρουσα… (γέλια)
Εγώ ζηλεύω! Μερικές φορές και χωρίς λόγο. Έτσι, κάνω μια σκηνή ζηλοτυπίας για να ανατρέψω λίγο την κατάσταση αν όλα είναι καλά… Γκρινιάζω όμως, και ζηλεύω με νάζι.”

Εκδήλωση θαυμασμού που δεν θα ξεχάσει
”Στη γειτονιά μου, στην Καισαριανή, τα παιδιά ακούν τα τραγούδια μου… Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να είμαι σπίτι μου και να ακούω τα τραγούδια μου απ’ έξω, να τα τραγουδούν και να τα ακούνε. Κάποια στιγμή είχαν μαζευτεί κάτω από την πολυκατοικία μου, είχα τη γιορτή μου θυμάμαι και μου είχα φέρει ανθοδέσμες! Ήταν πολύ όμορφο!”

Read More

And More