Καρύδη – Σταυροπούλου: Μιλούν για τον έρωτα και τις γυναικείες υστερίες!

Για τη συνεργασία τους στο θέατρο “Μικρό Παλλάς” και την παράσταση “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” μίλησαν η Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Σταυροπούλου. Οι δυο πρωταγωνίστριες συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή και δηλώνουν πολύ χαρούμενες

“Εδώ το κλίμα θυμίζει νηπιαγωγείο! Καμιά σχέση με νευρώσεις. Χαίρεσαι να βλέπεις τόσα ταλαντούχα και χαρούμενα πλάσματα μεζεμένα σε μια σκηνή”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Kαρύδη στο “HELLO!”.
Όσον αφορά τις γυναικείες νευρώσεις, η απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου είναι αφοπλιστική: “Ανέκαθεν ήταν δύσκολος ο ρόλος της γυναίκας. Το θέμα υστερίας είναι και θέμα χαρακτήρα. Προσωπικά δεν παθαίνω υστερία”.

Για τον έρωτα και το μέχρι που θα έφθανε για έναν άντρα η Σμαράγδα δήλωσε: “Δεν θα έφθανα να πάρω “βουνά” ηρεμιστικών για έναν άντρα. Δεν πιστεύω στον έρωτα με βάσανα. Δεν πιστεύω στην απόρριψη ή στο να “κολλάω” σε κάποιον που δεν με θέλει. Θέλω “υγεία” στις σχέσεις μου”. Ενώ, η Βίκυ ανέφερε με τη σειρά της: “Ήρθαμε εδώ για να γευθούμε τη ζωή, για να την μοιραστούμε κι όχι για να ζήσουμε μόνοι μας”.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!”

Read More

And More