Ο. Χοψονίδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νεογέννητο γιο της!

Η αγαπημένη συνήθεια της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι να πηγαίνει στους αγώνες του αγαπημένου της Βασίλη Σπανούλη. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού σε κάθε παιχνίδι ξέρει ότι στις κερκίδες υπάρχει κάποιος που τον στηρίζει. Η Ολυμπία παίρνει μαζί και το γιο τους Θανάση και δεν σταμάτησε να πηγαίνει στο γήπεδο ούτε όταν ήταν στον 8ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Λίγες μέρες πριν γεννήσει το δεύτερο γιο τους, την είχαμε συναντήσει με την καλή της φίλη Μαρία Τσουρή στις κερκίδες. Οι δύο γυναίκες παρά την φουσκωμένη κοιλίτσα τους βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τους συζύγου τους. Ακριβώς όπως έκαναν και χθες!

Η Ολυμπία πήρε μάλιστα μαζί και τον νεογέννητο γιο της κάνοντας έτσι την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Ο μικρός έγινε από νωρίς φίλαθλος της ομάδας του μπαμπά του.

Το μοντέλο φρόντισε σε αυτή την εγκυμοσύνη να μην πάρει πολλά κιλά οπότε αν και έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες μετά την γέννα είναι σε άψογη φόρμα. Άλλωστε η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!

Το ίδιο χαρούμενη είναι και η φίλη της Μαρία που παίρνει μαθήματα γιατί σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατάει αγκαλιά κι εκείνη το μωράκι της!

Read More

And More