Δ. Βανδή: Το ταξίδι στην Ιταλία και τα ψώνια για το νέο της σπίτι!

Το νέο της επιχειρηματικό βήμα φαίνεται πως έχει γίνει και το μεγάλο στοίχημα για την Δέσποινα Βανδή. Ο λόγος για τη νέα σειρά ρούχων που παρουσίασε πριν λίγο καιρό, με αφορμή την οποία ταξίδεψε ως τη γειτονική Ιταλία.

Στις αρχές της εβδομάδες η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Μιλάνο, όπου ενημερώθηκε για τις τάσεις που επικρατούν και πήρε ιδέες για την επόμενη συλλογή ρούχων που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα. Ενώ, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και βγήκε για φαγητό και ποτό με φίλους, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ιταλίας.

Η Δέσποινα, μάλιστα, ανέβασε και στο Instagram της μια φωτογραφία από την Φλωρεντία, όπου ποζάρει μαζί με μια συνεργάτιδά της σε ένα από τα πιο ξεχωριστά στέκια της περιοχής.
Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, πως λίγες μέρες πριν το ταξίδι στο εξωτερικό ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” και του “Hello!” την απαθανάτισαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου έκανε αγορές για το νέο σπίτι της μαζί με την καλή της φίλη Μαίρη Γεωργού.

Χαλαρή και ευδιάθετη η Δέσποινα φορώντας ένα καλοκαιρινό λευκό πουά φόρεμα έκανε τα ψώνια της και απόλαυσε το απόγευμά της, κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά.
Τέλος, να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες έγιναν μεγάλο θέμα συζήτησης οι φήμες που κυκλοφόρησαν και μιλούσαν για επαγγελματικό “διαζύγιο” της Δέσποινας με τον Φοίβο και την Spicy, είδηση που διέψευσαν χθες υψηλόβαθμα στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το TLIFE επικοινώνησε με την Spicy που διαψεύδει κατηγορηματικά τη φήμη για αποχώρηση της Δέσποινας από την εταιρεία, ενώ αναφέρεται πως οι σχέσεις της με τον Φοίβο συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο η διάσημη ερμηνεύτρια να να συνεργαστεί και με άλλους αξιόλογους συνθέτες.

Read More

And More