Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη!”

Σύμφωνα με μια πολύ σοφή λαϊκή ρήση, ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται! Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του δικηγόρου Θέμη Σοφού και το δηλώνει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life η Σταματίνα δηλώνει πολύ ερωτευμένη κι ευτυχισμένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ο Θέμης έφερε στη ζωή μου τον έρωτα και την ισορροπία. Όταν είμαι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Ο άνθρωπός μου είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να εκτίθεται. Παρ’ όλα αυτά δεν με είχατε δει με κάποιον άλλον γιατί ήμουν για αρκετό καιρό μόνη”.

Πώς, όμως, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο του γάμου; Θέλει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας; “Θεωρώ το γάμο φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Όταν είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος, η οικογένεια είναι το επόμενο βήμα”.

Στην ίδια συνέντευξη η νέα παρουσιάστρια του “Πολύ Μπλα- Μπλα” μιλάει για τη σχέση της με τη Φαίη Σκορδά αλλά και της Βάσιας Λόη.

Για την πρώτη αναφέρει ότι έχουν πολύ καλή σχέση κι έχοντας ζήσει το ζεύγος Σκορδά- Λιάγκα από κοντά πιστεύει ότι οι δυο τους είναι πάρα πολύ καλή παρέα, γεγονός το οποίο θα εκλάβει και ο τηλεθεατής στο νέο τους εγχείρημα.

Όσον αφορά στη σχέση της με την Βάσια Λόη και το αν παραιτήθηκε επειδή ανέλαβε η ίδια την καθημερινή εκπομπή του Αlter, η Σταματίνα δηλώνει: ” Δεν έφαγα τη θέση κανενός. Μετά την αποχώρηση της Φαίης, ο σταθμός προχώρησε σε αναδιοργάνωση του προγράμματος και μου έγινε η πρόταση. Δεν ήταν δικό μου θέμα, αυτές είναι αποφάσεις του σταθμού”.

Κλείνοντας την συνέντευξη λέει ότι δεν ήταν ποτέ φίλες αλλά δεν αλλάζαν και δρόμο όταν έβλεπε η μια την άλλη.

Read More

And More