Ξεσπά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Αφού είμαι ένας προδότης, αντιδημοκράτης, φασίστας…”

Δεν σταματά ο διχασμός ακόμη και μετά το τέλος του δημοψηφίσματος. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μάλιστα, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα.
Ο γνωστός ηθοποιός με ένα μήνυμά του στο Facebook, ανέφερε πως σκόπιμα δεν είχε πάρει πριν το δημοψήφισμα θέση, αλλά στήριξε το “ΝΑΙ” και ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Παρακαλάω το θεό και την κυβέρνηση να με βγάλουν ψεύτη και μ… και να μετανιώσω 100000000000 φορές που ψήφισα ναι”.
Αυτό το post του όμως, έφερε αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια που τον εξόργισαν. Έτσι ακολούθησε η απάντησή του με ένα νέο κείμενο που έδινε ξεκάθαρα τη θέση του, απέναντι σε όσους τον έκριναν σκληρά…
“Αφού είμαι ένας βολεμένος γερμανοτσολιάς πληρωμένος (αυτό σχετικό) από τα κανάλια αφού είμαι ένας προδότης του έθνους αφού είμαι αντιδημοκράτης φασίστας αφού είμαι πλούσιος (κοντεύω να το πιστέψω) αφού δεν έχω ανάγκη τίποτα γιατί ζω κάθε μέρα με 500-1000€ σε σημείο που δεν ξέρω με ποιους τρόπους να τα ξοδέψω, αφού θέλω το κακό αυτής της χώρας, αφού έχασα το χιούμορ μου θέλω να ζητήσω να με διαγράψουν από φίλο τους οι φίλοι μου και να σταματήσουν να με ακολουθούν αυτοί που πλέον με σιχαίνονται και θεωρούν ότι είμαι ένα παράσιτο της κοινωνίας γιατί τους κάνω κακό και πάω τη χώρα πίσω!!!! Αφήστε με να ζω στον καπιταλισμό μου και στο βόλεμα μου και στον αντιπατριωτισμό μου !!!! Καλησπέρα κοζμε!!!!!!!”

Read More

And More