Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη της!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν καλεσμένο στην σημερινή τους εκπομπή τον απολαυστικό Πέτρο Κωστόπουλο! Ο δημοσιογράφος μίλησε για πολλά πράγματα και μάλιστα τους μαγείρεψε ξιφία με ζυμαρικά!

Κατά την διάρκεια του μαγειρέματος όμως, κατάφερε κάτι που οι τηλεθεατές του πρωινού περίμεναν εδώ και πάρα πολύ καιρό να ακούσουν. Η Φαίη παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος!

Ο Κωστόπουλος ρώτησε ευθέως τη Φαίη αν είναι έγκυος κι εκείνη απάντησε: “Με ταμπλό δε βγήκαμε να πούμε ότι είμαι έγκυος αλλά…δεν το λες μέχρι τους πρώτους 3-4 μήνες μέχρι να “δέσει” το μωρό όπως λέει η γιαγιά μου.” Ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν δίπλα τους συμπλήρωσε: “Δεν το κρύβουμε όμως. Στην Φαίη έχει αρχίσει να φαίνεται”.

”Η Φαίη μπορεί να γκρινιάζει όπως όλες οι γυναίκες που είναι σε αυτή την κατάσταση αλλά πρέπει και εμείς να τις καταννοούμε. Ίσως εγώ να μην την καταννοώ ακόμα όσο θα έπρεπε. Δηλαδή και εγώ θέλω μια περίοδο να συνηθίσω ότι κάτι συμβαίνει στον σύντροφο μου, που αυτό δεν είναι τόσο εύκολο”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε ο Πέτρος έδωσε συμβουλές στον Γιώργο λέγοντας: ”Οι ορμόνες είναι τσίρκο. Είναι απλό. Οι ορμόνες δεν είναι όπως ήταν πριν τέσσερις μήνες. Γενικά, κυρίως μετά τη γέννα έχεις πάρα πολλά νεύρα και τον βλέπεις τον άντρα πάρα πολύ περίεργα … διότι εσύ το κουβάλησες, εσύ το γέννησες, εσύ ταϊζεις,το σηκώνεις, και ο άλλος κάθεται και κοιτάει”.

Στο κλείσιμο της εκπομπής ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε στα γαλλικά ποιο είναι το φύλο του μωρού ” Είναι αγόρι ή κορίτσι;” Και τότε απάντησε και η Φαίη στα γαλλικά ”Δεν γνωρίζω”. Τέλος τους ευχήθηκε να κάνουν κι άλλα παιδάκια, να μην μείνουν μόνο στο ένα. ”Όσο μπορείς, να το διασκεδάσεις και να κάνεις κι άλλα παιδάκια να μην σταθείς μόνο στο ένα”. είπε ο …πολύτεκνος Πέτρος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More