K. Δανδουλάκη: “Μου λείπει πιο πολύ από ποτέ η ξεγνοιασιά”

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης κάνει τον απολογισμό της και δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “People”.

H Kάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στο αν έχει φανταστεί τη ζωή της έξω απο το θέατρο και αποκάλυψε: “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σου έλεγαν το θέατρο είναι η ζώη μου και τίποτα άλλο δεν με αφορά. Όχι στη ζωή μου, τον μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ρόλο τον έπαιξε η συντροφικότητα. Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και μετά όλα τα άλλα”.

Η μοναξιά την φοβίζει;
“Καθόλου, την επιζητώ άλλωστε πάντα ήμουν άνθρωπος της μοναξιάς. Δεν ήμουν ποτέ του πολύ κόσμου ή των μεγάλων ντεσιμπέλ”, δήλωσε.



Είναι ανοιχτή στο να μπει ένας καινούριος έρωτας στη ζωή της;
“Ποιός άνθρωπος θα έλεγε έχω κλείσει με αυτό το κεφάλαιο; Αλλά παραείμαι ρεαλίστρια για να πιστεύω ότι γίνονται εξίσου ωραία και γεμάτα πράγματα δύο φορές. Συνήθως τη δεύτερη φορά δεν είναι το ίδιο”, ανέφερε.

Τι της λείπει πιο πολύ τώρα; “Μου λείπει πιο πολύ από ποτέ η ξεγνοιασιά την οποιά δεν νομίζω ότι θα ξαναβρώ. Μου λείπει η εποχή του γέλιου και της παρέας… Πολλές φορές αναπολώ το παρελθόν με μεγάλη λαχτάρα και μελαγχολία”, είπε.



Το θέατρο ήταν ένα είδος αναπλήρωσης του γεγονότος ότι δεν απόκτησε ένα δικό της παιδί;
“Όχι. Το θέμα του παιδιού δεν με απασχόλησε ποτέ ιδιαίτερα. Κάποιες στιγμές, το ήθελα πάρα πολύ το προσπάθησα αλλά αμέσως μετά πήρα πίσω αυτή την προσπάθεια μου”, εξομολογήθηκε.

Για ποιο λόγο δεν ήθελε να κάνει ένα παιδί;
“Φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήμουν μπλεγμένη με αντίξοες συνθήκες και δεν θα ήταν λογικό να κάνω ένα παιδί… Άρα, υπήρξε μία συνειδητή ή ψιλοσυνειδητή επιλογή δική μου να μην αποκτήσω παιδί. Επομένως δεν είναι κάτι που μου έχει μείνει στη ζωή σαν τραύμα”, αποκάλυψε.

Read More

And More