Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη: Οι πρώτοι μήνες του έγγαμου βίου!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη. Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο τέλος του καλοκαιριού, είναι αχώριστο! Ο τραγουδιστής ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα για τις ανάγκες τον εμφανίσεων του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και φυσικά η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του.

Παρούσα ήταν και το βράδυ της πρεμιέρας για να τον στηρίξει και να απολαύσει τα τραγούδια του, ενώ εκείνος δεν σταμάτησε να της αφιερώνει τα πιο ερωτικά του κομμάτια! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” το ζευγάρι στο καμαρίνι του Γιώργου.

Ο τραγουδιστής ιδιαίτερα ανανεωμένος, πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στην Ελευθερία. Φαίνεται πως ο γάμος τους πάει! Άλλωστε η Θεσσαλονίκη είναι και η πόλη του έρωτα!

Όσο για το look του, την οποίο επιμελήθηκαν για ακόμη μία φορά ο Μάριος Κυπριώτης και ο Μιχάλης Τσούκας, προτίμησε κομμάτια Diesel Gold και Dimitris Petrou.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, το ζευγάρι γεμάτισε σε εστιατόριο της πόλης παρέα με έναν καλό του φίλο ο οποίος κοινοποίησε την παρακάτω φωτογραφία.

Φροντίζουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους και να χαίρονται όχι μόνο την παρέα ο ένας του άλλου αλλά και των αγαπημένων τους προσώπων.

Read More

And More