OPI Infinite Shine! Super λαμπερό μανικιούρ που διαρκεί για περισσότερο από 10 μέρες χωρίς λάμπα!


Είμαι
beauty editor. Όχι, δεν θα ξανασυστηθούμε! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ως beauty editor α) περνάνε από τα χέρια μου δεκάδες καλλυντικά κάθε μέρα και β) ξέρω πως είναι εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να κερδίζεις το στοίχημα με την ομορφιά και να κάνεις την διαφορά.

Παράδειγμα: το βερνίκι στα νύχια σου δεν επιτρέπεται να είναι ξεφτισμένο! Και αυτή τη μικρή λεπτομέρεια δεν την βλέπεις μόνο εσύ, αλλά τα αγόρια, εκείνος που θα γνωρίσεις μέσα στην ημέρα και θα ανταλλάξετε χειραψία, όλοι εκείνοι από την παρέα που θα πάτε για φαγητό κι έχω κι ένα σωρό άλλα παραδείγματα να σου φέρω, για να σου αποδείξω πόσο τα νύχια μας είναι πρωταγωνιστές… αλλά λέω να σταματήσω κάπου εδώ!

Στην πράξη τώρα! Για να είναι το μανικιούρ σου πάντα τέλειο υπάρχουν αυτές οι επιλογές:
1. Να βάφεις τα νύχια σου κάθε μέρα
2. Να κάνεις ημιμόνιμο συνέχεια
Το 1 είναι σχεδόν αδύνατο και το 2 μπορεί να σου ακούγεται ενδιαφέρουσα λύση, αλλά να που το συνεχές ημιμόνιμο δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία των νυχιών σου.

Surprise! Surprise! Υπάρχει αυτό το φανταστικό beauty νέο για να έχεις πάντα τέλειο και λαμπερό μανικιούρ, που διαρκεί για περισσότερο από δέκα μέρες χωρίς, όμως, τη λάμπα! Ο λόγος για τα βερνίκια Infinite Shine της OPI!

Την OPI σίγουρα την γνωρίζεις! Δεν γίνεται, εξάλλου να μην την γνωρίζεις, αφού είναι από τις top εταιρίες παγκοσμίως, με βερνίκια σε ό,τι αποχρώσεις βάζει ο νους σου (και θέλουν τα άκρα σου)!

Τώρα λοιπόν η OPI, μας συστήνει τη σειρά Infinite Shine, με βερνίκια που χαρίζουν πλούσιο χρώμα, έντονη λάμψη, το αποτέλεσμα και τη διάρκεια Gel, χωρίς όμως τη χρήση λάμπας! Και να θυμάστε πως το μανικιούρ διαρκεί για περισσότερο από 10 μέρες!

Και κάτι ακόμη που θα λατρέψεις: η σειρά Infinite Shine περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων που είναι στη μόδα, από απαλές παστέλ αποχρώσεις μέχρι και ζωηρά κόκκινα, πορτοκαλί, από ροζ μέχρι σκούρα γκρι, μπλε και μαύρο με μοναδικές ονομασίες (λατρεύω το Drips Pink που βλέπεις παραπάνω και το RaisinThe Bar που μπορείς να δεις παρακάτω!)…

Infinite Shine είναι ένα σύστημα βερνικιών σε 3 βήματα:
Βήμα 1:
Αρχικά, εφαρμόζεις τη βάση Infinite Shine Primer για προστασία του φυσικού νυχιού, αλλά και για την καλύτερη συγκόλληση και διάρκεια του χρώματος.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, επιλέγεις μία από τις αγαπημένες σου 18 αποχρώσεις με παιχνιδιάρικες ονομασίες και εφαρμόζεις δύο λεπτές στρώσεις. Κάθε βερνίκι έχει πλούσια υφή και σύνθεση με έντονες χρωστικές, που εξασφαλίζουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Βήμα 3: Ολοκλήρωσε με το Infinite Shine Gloss, για να κλειδώσεις το χρώμα και το αποτέλεσμα gel και άφησε για λίγο να στεγνώσει το προϊόν στα νύχια σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις ειδική λάμπα.

Και κάτι ακόμη σημαντικό: τα βερνίκια
Infinite Shine μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με ένα απλό ασετόν, χωρίς τη σύνθετη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου.

Σημείωσε μερικές από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις της σειράς από αριστερά:
– Pretty in Preserves
– Unrepentantly Red
– Can’t Be Beet
– We’re in The Black
– It Never Ends

Πού θα τα βρεις: Σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & Ινστιτούτα Ομορφιάς

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα στο www.opi.com


Read More

And More