Οριστικό: Κόβεται τελικά το “JOY”!

Τέλος κακό, όλα κακά… Δυστυχώς, η τηλεόραση στην ομάδα του “JOY” του Mega έδειξε αυτό το χειμώνα το αφιλόξενο πρόσωπό της, μιας και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού ρίχνει πρόωρα αυλαία.

Τι κι αν οι άνθρωποι του Mega πολιόρκησαν με πάθος το “JOY” του ΣΚΑΙ και τελικά το πήραν; Κομμένο στα δύο βέβαια, αλλά το βασικό φορμάτ το πήραν; Τι κι αν υποδέχτηκαν στην εκπομπή στο πρόγραμμά τους μετά Βαίων και κλάδων; Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, με τόσο θέρμη δεν υποδέχτηκαν τελικά οι τηλεθεατές του Mega το “JOY”.

Αποτέλεσμα; Το “JOY” μετά την απογοητευτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, ρίχνει τίτλους τέλους. Αν και αρχικά οι Megaλικοί είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν στο πρόωρο φινάλε της εκπομπής, στην πορεία άλλαξαν γνώμη, μιας και διαπίστωσαν πως παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να πάρει η εκπομπή τα… πάνω της στους πίνακες τηλεθέασης, το θαύμα δεν έρχεται και έτσι από την στιγμή που τα τηλε-δεδομένα δεν αλλάζουν, η απόφαση πάρθηκε.

Το “JOY” θα μας αποχαιρετήσει μόλις ολοκληρωθεί η προβολή των πρώτων επεισοδίων που είχαν εγκριθεί από το κανάλι, κάπου εκεί γύρω δηλαδή, στις γιορτές.

Read More

And More