Mega καλεί Ελλη! Η Ελλη Στάη βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν την είσοδό της στο Μεγάλο Κανάλι…

Τι κι αν το καλοκαίρι η επιστροφή της Ελλης Στάη στο Mega φάνταζε να είναι ένα τηλεοπτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Τώρα, περίπου έξι μήνες μετά και αφού ο τομέας των ειδήσεων και της ενημέρωσης του καναλιού έχει γυρίσει σελίδα και προσπαθεί να χαράξει μία νέα αρχή στην μετά Χρήστου Παναγιωτόπουλου εποχή, απ ΄ότι όλα δείχνουν η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης ετοιμάζεται για την Megaλη επιστροφή της τόσο στο Μεγάλο Κανάλι, όσο και στους δέκτες μας.

Μετά από μία σειρά επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων της Ελλης Στάη με την διοίκηση του Mega και φυσικά και με τους μετόχους του, η δημοσιογράφος επιστρέφει δριμύτερη στο κανάλι και στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Οι διαπραγματεύσεις της δημοσιογράφου βρίσκονται πια στην τελική ευθεία και αν όλα πάνε καλά, πιθανότατα την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας. Ως γνωστόν η επιστροφή της αυτή στο Mega δεν σημαίνει πως θα αναλάβει και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού.

Το τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει στα χέρια της Μαρίας Σαράφογλου, ενώ η Ελλη Στάη θα αναλάβει χρέη σχολιάστριας, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Read More

And More